reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga to mozna po progesteronie powiedziec czy blizniacza? Cholera, bo ja mialam tylko 53! :(

Milagors - na spokojnie. To też zależy od organizmu i leków. Ale przeważnie ( co nie oznacza zawsze) bliźniakowe normy są dużo wyższe niż normalnie.Więc to tylko takie moje przypuszczenia. Ale specjalistą nie jestem w tym temacie. Więc się nie przejmuj.

reklama
Miłych Walentynek wszystkim życzę :-)

A ja od rana mam przeboje. Znaczy się do pracy jechałam od 05.15 do 09.00 ( a mam tylko 70 km). Psuł się szynobus i takie skutki.

A propo mam pytanie, czy na którąś z Was tak wpływały leki, że nie mogłyście spać?Bo ja jakiś mega pobudzony mam organizm po tych mieszankach piorunujących, chociaż jednocześnie jestem na maks zrelaksowana ( dziwne).

gotadora za dzisiejszą bete &&&&&&&&&&&&
agapl, darii, milagors za jutrzejszą betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
darii dziękuję za pamięć :-) jest troche lepiej. Jutro kontrola i kroplówki.
Kinga ja już nie pamiętam jak to było po zastrzykach, ale chyba normalnie spałam. Mówisz pachnie Ci bliźniakami? :-D No zobaczymy zobaczymy... :-)

KOCHANE NA WALENTYNKI DUŻO MIŁOŚCI :***

beznazwy.png

KINGA - Ja miałam tak podczas stymulacji jak Ty. Bardzo wcześnie się budziłam, nie mogłam spać w nocy, jakieś głupoty mi się śniły.. Więc to chyba od leków. Każdy hormon robi burzę w organizmie :tak:

domat ja biorę clexane od dnia transferu i mam brać do końca ciąży, ponieważ one zapobiegają poronieniu i stosuje się je jak już wcześniej były poronienia. Płace niestety 100% czyli 10 zastrzyków kosztuje niecałe 120 zł :-( niestety. Przy pierwszym podejściu kupowałam je ze zniżką, ale niestety zmieniły się zasady refundacji i nic nie da się zrobić. Trzeba płakać i płacić.

madzialenak - myślałam, że to tylko na 10 dni ale pewnie też będę miała do końca ciąży.. No nic co się nie robi dla dzidziusia :-)

domat poza tym ja mam dużo płytek krwi, przy górnej granicy a zakrzepica w ciąży jest częstym przypadkiem. Moja koleżanka w zeszłym roku w 9 m-cu ciąży zmarła właśnie na zakrzepicę. Nie udało uratować się dzidziusia :-(

domat nie rób już bety, nie ma sensu, szkoda kasy, mi doktor powiedział, że jak już jest pęcherzyk to się nie robi.

reklama
madzialenak - w sumie masz rację, beta serduszka mi nie pokarze a tylko to mnie interesuje. Poczekam cierpliwie na środę.. Oby w końcu pierwszy raz mogła je zobaczyć. USG źle mi się kojarzy jak do tej pory :/
Wyczekiwałam tego najważniejszego i nic :-(. Ale może tym razem los się do mnie uśmiechnie :tak::tak:

Do góry