reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Poronienie takie typowe czyli z jajem płodowym jest ze skurczami obfitym krwawieniem. Poroniłam w 9 tc i leciało jak z kranu. Wszystko musi się oczyścić.
Natomiast nie wiem jak to jest przy wczesnej ciąży ale jeśli pęcherzyk widać przy becie około 1000 to do tego czasu poronienie może przypominać zwykły okres. Często ciąże biochemiczne tak wyglądają czyli niby okres przychodzi kilka dni po terminie.

reklama
No dziewczyny okres wczoraj przyszedl i straszna migrena udalo mi sie do jakiegoscall center dodzwonic w poniedzialek czyli jutro o 14 wizyta i jak tam na dole wszystko dobrze to zaczynam brac estrofem i do boju..... Jakos tak dziwnie mi boje sie tego czy jak
Super że zaczynasz, ale to zleciało, co😘.

Powiem wam ze pozarlam deser :) bylam na jagodach w lesie zeby odreagowac po migrenie i po obiedzie zrobilam bita sietanke z jagodami malinami i borowka i kruszonka z herbatnikow .... Normalnie pycha .....
Patrz jaki mam widok😜
IMG_20200719_170458.jpg15951712775812082587351.jpg

Fredzioszka co dzis dobrego zrobilas ze smakolykow poza ziemniakami:). I mam nadzieke ze tej taczki to nie dzwigalas ;)
Taczka lekka, bo to same cieniutkie patyki. U mnie dziś licho, rosół tylko i smażona cukinia. Za godzinę ziemniaki usmazę😜. Ciekawe kiedy mi się znudzą, bo ja mam takie fazy okresowe na różne potrawy 🤔

reklama
A co tam u Ciebie, jak się czujesz? Kiedy masz teraz badanie?
Jestem zmęczona, często kręci mi się w głowie, a cycki pękają w szwach. Betę robiłam już chyba z 6 razy 🤦🏻‍♀️ ale wszystko pięknie rośnie. Zobaczymy co z tego będzie... W tym tygodniu mam już USG. Boję się jak cholera. Mam nadzieję, że będzie ok 😍 a Ty jak się czujesz? 😘

Do góry