reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy ja dobrze rozumiem ze macie grupe na fejsie? Ona jest anonimowa? Ja bardzo chcialabym dolaczyc ale mam wielu znajomych ktorym nie chce mowic o invitro... No i ludzie z pracy. Jak was moge znalesc?

Milagors, grupa jest tajna przez poufna. I nikt nie widzi, co się tam dzieje, prócz zainteresowanych, czyli nas :-D
Już Ci wysyłam namiary na mnie i zaproszenie do Foremek :-)

reklama
Hej dziewczyny,

jestem ostatnio niesystematyczna na naszym wątku, ale staram się nadrabiać zaległości.

Zuzia ja też dostałam estrofem przed crio, mam brać 3x1, a Ty?

Lili, tak mi przykro. Ale wierzę, że szybko zbierzesz siły na crio i w 2013 będziesz mamusią!:)

Agapl, super wieści gratulacje:-) spokojnych 9 miesiecy;-)

Kasssia, witamy i gratulacje, powodzenia i zdrowej ciązy:-)

Gosia, trzymam kciuki, żeby sie udało! do 25 czas szybko zleci:-)

Martka, powodzenia jutro!

Gotadora trzymam kciuki za jutrzejszą bete i jej przyrost!:tak:

Aniołeczek, gratulacje, dziękujemy za wsparcie.

drk, witamy i powodzenia podczas stymulacji, a gdzie się leczysz? co do przebiegu, to dostajesz dawkę zastrzyków, przyjmujesz je codziennie, międzyczasie pojawiasz się na podglądaniu sprawdzasz poziom hormonów, lekarz wyznacza termin punkcji. Punkcja jest pod narkozą, także zupełnie nic nie odczuwasz, słodko śpisz, budzisz sie i jest po wszystkim. Następnie zapładniają komórki obserwują, po 3-5 dniach jest transfer( nic nie boli) i czekasz na wynik:-) Po punkcji lub transferze jeśli wytworzysz duża ilość komórek może dojść do hiperstymulacji, ale można ją przeżyć, choć nikomu nie życzę:-(

Ikasia, mam podobnie jak ty, pragnę dzieciaczka, ale wizja 2 troszkę mnie przeraża. Ja miałam podanego jednego świeżaka, ale ze względu na hiperkę. Przy crio do którego się szykuję lekarz wspominał o 2 żeby zwiększyć szansę. To głupie ale tez troszkę sie boje ze jakby coś nie dam rady...?ale z drugiej strony to podwójne szczęście i lepiej żeby udało się podwójnie niż wogole!:)

Drk, witaj na naszym forum :-)

Dziewczyny ja mam konto na fb ale fikcyjne, tak zeby sobie moc cos poczytac,czy skomentowac. Z takim tez mnie przyjmiecie, bo ja nie chce byc oficjalnie na fb jakos nie mam do niego przekonania, przynajmniej nie na tyle by sie ujawniac.

Ikasia mi podali jednego..raz ze wzgledu na wiek dwa mam lekka hiperke ale tak czy siak jakos balabym sie blizniat.

Milagors (jeszcze :-D), zmienić nick na pewno można, bo dziewczyny zmieniały, ale jak to sie robi, to Ci nie powiem, bo nie próbowałam. Pewnie w ustawieniach.

reklama
Kurcze któraś z Was miała też b.wysoki progesteron i jej dr powiedziała, ze ok. Teraz nie mogę znaleźć, która to dziewczyna. No nic zobaczymy co mój dr na to.

Do góry