reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ikasia też tak miałam, chciałam 1 zarodek, jednak czas pokazał że tylko dwa zarodki miałam i tylko dwa podano mi. Już nie chciałam tego jednego samego mrozić. Pewnie jakbym miała więcej zarodków to może bym podjęła inna decyzję.

Agapl jak byś chciała nas poznać chociasz tak wirtualnie to załóż konto na FB - to nic trudnego :-) poznasz wtedy Foremki, bo tak się nazywamy :-)

Ikasia są dziewczyny, które miały jeden zarodek, w klinice proponują 2 bo jest większa szansa, że chociaż jeden zostanie a dla Ciebie mniejsze koszta, bo za każdy transfer trzeba płacić. Ja przy świeżych zarodkach miałam po 2 zarodki a przy crio miałam jeden bo tylko jedną śnieżynka została. Z 2 maluszków zagnieździł mi się 1.

Ostatnia edycja:
sony a ile twoja beta dziś mogła wynosić?bo lekarz też mi mówił,że jak jest ok.1000 to dopiero coś widać.Korci mni, żeby betę zrobić w piątek, ale skoro mam ust to po co się będę dodatkowo stresować..

kurze, mam cały czas temp.37,2 i nie wiem, czy to przez choróbsko, czy progesteron??to nie jest groźne, prawda?zbija się jak jest powyżej 38.

Dziękuję Wam z a miłe przyjęcie. Czy możecie mi opowiedzieć jak wygląda czas od pierwszego dnia cyklu do momentu podania zarodków, oczywiście zakładając, że protokół będzie krótki a ja wyprodukuję odpowiednią liczbę jajeczek i się zapłodnią.

Co do podawania zarodków, to ja przyjmę każdą ilość :D Byle się udało :D Więc jak będą dwa to oba przytulę do serca.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy ja dobrze rozumiem ze macie grupe na fejsie? Ona jest anonimowa? Ja bardzo chcialabym dolaczyc ale mam wielu znajomych ktorym nie chce mowic o invitro... No i ludzie z pracy. Jak was moge znalesc?

reklama
Madzialenak dziekuje za rade.A co do planu ja poprostu taka juz jestem ze jak sie nie udaje to juz od razu planuje bardzo mi to pomaga tym bardziej ze mam bąble na zomowisku, bo jak miala bym przystepowac od nowa do calej procedury to nie bylo by tak kolorowo (koszty:-() ale mamy jeszcze 4 wiec nie jest tak źle.Pierwsze podejscie sie nie udalo bo bo dopadla mnie hiperka i niestety nie wyszlo wiec mialam duza nadzieje na teraz no ale niestety nie wyszlo widocznie musialo tak byc:-)
Drk Witaj!:-)

Do góry