reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tylko zastanawiam się jak z okresem mi zrobią transfer 🤔
hmmm. ja nie miałam świeżego transferu ale tak na logikę to Ci transfer powinni zrobić bez okresu. mianowicie zakładając że punkcja to owulacja to mac 5 dni po robią Ci transfer A to jeszcze nie czas miesiączki. Ty masz transfer na świeżo? bo jak masz zamrożone to transfer dopiero w kolejnym cyklu po okresie.

reklama
hmmm. ja nie miałam świeżego transferu ale tak na logikę to Ci transfer powinni zrobić bez okresu. mianowicie zakładając że punkcja to owulacja to mac 5 dni po robią Ci transfer A to jeszcze nie czas miesiączki. Ty masz transfer na świeżo? bo jak masz zamrożone to transfer dopiero w kolejnym cyklu po okresie.

Na świeżo, punkcji nie miałam w okresie owulacji a gdzieś tydzień po... Planowo jutro powinnam dostać okres i powiedzieli mi że świeży transfer będzie w poniedzialek.. Dlatego się zastanawiam WTF...

Wiesz co, czasami się wogole zastanawiam czy oni wogole wiedzą co robią.. 🤦‍♀️

My też dziś wieczorkiem wyruszamy :)

Miłego wypoczynku !!

☀☀☀ 🌈🌈🌈 🌊🌊🌊

Oby była pogoda!

Koleżanka była 2 tygodnie teraz i mówi, że tylko 1 dzień słoneczny.

Oo, super dziękuję 😊 Tobie również życzę miłego wypoczynku 😘 U nas jak narazie jest strasznie gorąco, 26 stopni więc jest aż za gorąco bo się odczuwa jakby było z 32 😊 Oby Wam również dopisała 🌞🌞🌞

reklama
Do góry