Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero . Fredka ,w Tobie nadzieja
Strasznie jest mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero . Fredka ,w Tobie nadzieja
W Irlandii na HowthOk spróbuję wszystkiego, dziękuję A gdzie nad morzem jesteś??
Powiem Wam, że ja już też zaglądam czy coś wiadomo. Czekam na te wyniki jak na swoje...Ale ja się też stresuje o Fredke, pewnie jak odpisze to od razu mi ulży i wydusze to z siebie
Tak mi przykroDziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero . Fredka ,w Tobie nadzieja
W Irlandii na Howth
Dziewczyny nasza Fredka ma jeszcze notariusza i dopiero zerknie na wyniki. Spokojnie.Powiem Wam, że ja już też zaglądam czy coś wiadomo. Czekam na te wyniki jak na swoje...
To I ja sobie kupi i spotkamy się gdzieś w połowie drogiOo no widzisz, drogą morską mogłabym przypłynąć do Ciebie Albo se kupię tego różowego flaminga i na nim spróbować mogę
Bardzo mi przykro:-(Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero . Fredka ,w Tobie nadzieja
To I ja sobie kupi i spotkamy się gdzieś w połowie drogi
Przykro mi kochana. Przytulam❤Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero . Fredka ,w Tobie nadzieja