reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pytaj kochana. Oby nie byl ci potrzebny. Tym razem sie uda na pewno. Wiec niedlugo bedziesz z brzuszkiem chodzic😁kiedy robisz pierwszą bete?
W piątek, ale wyniki pewnie wieczorem odczytam bo na 15-tą mam notariusza i w razie porażki nie mogę iść rozwalona i zaryczana. Jak sobie pomyślę o tej chwili odczytywanie wyniku, to mnie aż skręca i już mi serce wali mocniej. Poje,bane to wszystko

reklama
W piątek, ale wyniki pewnie wieczorem odczytam bo na 15-tą mam notariusza i w razie porażki nie mogę iść rozwalona i zaryczana. Jak sobie pomyślę o tej chwili odczytywanie wyniku, to mnie aż skręca i już mi serce wali mocniej. Poje,bane to wszystko
To jest straszne przez co musimy przechodzić. Ale Tobie się uda!!!! Jesteś w ciąży kochana 😍😘

ooooo, widzę że @Camilleka sie zbliża 😜
😂😂😂 nadchodzę 🏃🏻‍♀️
Byłam rano u dentysty i mnie wysłał na prześwietlenie paszczy, ale jakieś zaawansowane, żeby zobaczyć jak można mi zeby poprzesuwać i jednego będę musiała leczyć kanałowo. Po drodze wstąpiłam do apteki, wracam z torba supli i muszę się trochę przespać 😂, bo ciezko mi było dziś wstać 🥴🥱😂
Doczytałam ze @Czarna1985 juz po wlewie, super! @Natsnats ma wizyte, także trzymam kciuki mocno ✊🏻 I jak tam nasza @Mirka30 ? Pewnie ja uśpili jednak skoro jeszcze nie pisze... dawaj znać jak już się obudzisz 😉

Będzie dobrze 👍 piątek wieczór na informacje nie jest zły. Ja dostanę telefon w poniedziałek jak będę w pracy. 🥴 Kazali mi betę zrobić dopiero w poniedziałek. Długo się na wyniki czeka?

😂😂😂 nadchodzę 🏃🏻‍♀️
Byłam rano u dentysty i mnie wysłał na prześwietlenie paszczy, ale jakieś zaawansowane, żeby zobaczyć jak można mi zeby poprzesuwać i jednego będę musiała leczyć kanałowo. Po drodze wstąpiłam do apteki, wracam z torba supli i muszę się trochę przespać 😂, bo ciezko mi było dziś wstać 🥴🥱😂
Doczytałam ze @Czarna1985 juz po wlewie, super! @Natsnats ma wizyte, także trzymam kciuki mocno ✊🏻 I jak tam nasza @Mirka30 ? Pewnie ja uśpili jednak skoro jeszcze nie pisze... dawaj znać jak już się obudzisz 😉
Ja do aparatu też musiałam wszystkie zęby wyleczyć. Za kilka zapłaciłam kupę kasy bo to właśnie kanałowe leczenie było, potem już po prześwietleniu szczęki, ortodonta stwierdził, że muszę wyrwać 4 zęby, bo mało miejsca w szczęce było. I z tego co pamiętam, to 3 z tych 4 zębów co miałam wyrwać, właśnie leczyłam wcześniej kanałowo :o Ile kasy miałam w d.upie, szok. A jeszcze żeby je wyrwać, musiałam iść do chirurga i on też wziął kilka stówek:crazy:

I jeszcze jedno pytanie, wcześniej miałam zakaz seksu i ćwiczeń, zwiazku z transferem ale też ryzykiem skrętu jajników, myślicie że to dalej aktualne? Bo łatwiej byłoby schudnąć ćwicząc.
Muszą Ci zrobić usg I powiedzieć jaka jest sytuacja. U mnie taki zakaz z powodu hiperki i właśnie ryzyka skrętu jajników był do 13tc więc dość długo...

reklama
Do góry