A będziesz jeszcze ten accofil brała czy to już koniec przed tym transferem?Kochana 380 zl placilam. Lekko podbrzusze boli ale da sie wytrzymać
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrzeA będziesz jeszcze ten accofil brała czy to już koniec przed tym transferem?
A te zastrzyki po ile? Sama będziesz je sobie robiła?Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrze
Czarna1985
ooooo, widzę że @Camilleka sie zbliża
Czarna1985
Kurcze nie pamietam ile placilam za ten accofil. Tak sama bede je robiłaA te zastrzyki po ile? Sama będziesz je sobie robiła?
Bo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytujęKurcze nie pamietam ile placilam za ten accofil. Tak sama bede je robiła
Czarna1985
Pytaj kochana. Oby nie byl ci potrzebny. Tym razem sie uda na pewno. Wiec niedlugo bedziesz z brzuszkiem chodzickiedy robisz pierwszą bete?Bo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytuję
mary.m
Bo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytuję
Za całą paczkę, czyli 5 ampułko strzykawek zapłaciłam 235 zl w aptece dr max, jedna cała ampułka pójdzie na wlew, a później każdą dzielę na 4 razy, Czarna pewnie na 3, więc na trochę wystarczy
reklama
No a mi właśnie tylko zalecono przed transferem domaciczny, tych podskórnych nie miałabym brać.Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrze
Podziel się: