reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kurde ja dziś też do swojego dzwoniłam, zaległości mam 😜 myślę kuwa wczoraj w pocie czoła grafiki robiłam do 12 w nocy a on nie odpisuje, nic chory albo na mnie wk....ny. Dzwonię i uf internet mu nie działa, udałam och jaka szkoda i dziś mam wolne😜😜😜
Kuwa jak zwykle opóźniona.

Już właśnie liczyłam że coś nie tak , jaki przyszły tydzień 😅 jak się czujesz przed transferem?
Trzeba się pogodzić się nigdzie nie zdążysz na czas😂
Ty kochana już pracujesz? W domku? Czy o co chodzi 🤔

reklama
To chyba niemozliwee żeby ich nie było - na pewno w moim przypadku - ale na razie się trzymam i nie wyolbrzymiam - już trochę tych transferow miałam ;( Za to wiecie co jak zawsze na estrofemie miałam takie drazniace nerwy na wszystko i wszystkich tak tym razem jestem naprawdę spokojna - bardziej taka zadumiona (oho widać po moich dzisiejszych postach;)), nie kłóce się z mezem, w pracy wszystko ogarniam, mam sporo cierpliwości do innych pracowników i zwłaszcza do szefa ;)
Ja za to przeżywam ten wymaz, wiem jestem monotematyczna!!! 😭😭😭 Jeszcze w pracy mam mega duzo roboty ostatnio i duzo stresu wiec chodzę rozdrażniona. Mam poczucie, ze się nie wyrabiam ze wszystkim. Przedszkola pozamykane wiec trudno tak ogarnąć wszystko. Jeszcze młode dziewoje do pracy przyszły i wymiatają!! A tu nawet nie ma jak o dobre imię konkurować ;-( z drugiej strony ja już mam swoje lata wiec może siły nie mam. Kiedys mi się chciało noce zarywać teraz z synem zasnę jak GO usypiam ;-P

Ja za to przeżywam ten wymaz, wiem jestem monotematyczna!!! 😭😭😭 Jeszcze w pracy mam mega duzo roboty ostatnio i duzo stresu wiec chodzę rozdrażniona. Mam poczucie, ze się nie wyrabiam ze wszystkim. Przedszkola pozamykane wiec trudno tak ogarnąć wszystko. Jeszcze młode dziewoje do pracy przyszły i wymiatają!! A tu nawet nie ma jak o dobre imię konkurować ;-( z drugiej strony ja już mam swoje lata wiec może siły nie mam. Kiedys mi się chciało noce zarywać teraz z synem zasnę jak GO usypiam ;-P
Może to głupio zabrzmi ale ci cos poradzę - zresztą oni biorac ten wymaz tez pewni ci tak podpowiedzą. Ja jak miałam pobierany wymaz z gardla kiedyś to: jak z gardla - wdychaj powietrze nosem, zebys się nie zaciagla wtedy gardlem i na odwrot przez nos mocno zatrzymaj powietrze przez gardlo - wtedy tego nie odczujesz ;) Ja tez się już czuje czasami wypalona - tylko ja mam tak ze robie swoje - nie mam jakiś planow sprzedażowych a to naprawdę duzy komfort. Kiedys pracowałam w banku jako analityk i codziennie musiałam stać przed sciana i się tlumaczyc ile zrobie kredytow, kont czy kart kredytowych - masakra - najgorsza moja praca!!!!!

Trzeba się pogodzić się nigdzie nie zdążysz na czas😂
Ty kochana już pracujesz? W domku? Czy o co chodzi 🤔
😂😂😂 Pracuję, mam dziwne układy. Znaczy jestem na urlopie ale tylko do końca lipca. Potem fizycznie nie będę w pracy i nadal tak jak teraz będę mogła wszystko ciągnąć, przynajmniej do końca września. Teraz więc jak jest jakaś potrzeba to staram się ogarnąć bez szemrania😜

reklama
Do góry