Cuuudownie. A widzisz, tyle strachu o nicDziewczynky udalo sie nie mam juz zadnych drozdzakow wiec transfer w poniedziałek @mary.m kochana wpiszesz mnie do kalendarza
Dziękuję kochane za wsparcie i pomoc❤❤❤
reklama
Bardzo podobne mamy objawy ja chyba w krzyżu nie mam żadnych bóli. mi przeszkadza mój zapach potu. Dziwne tak samo mam sucho w ustach choć piję tak dużo wody. Myślałam czy to po prostu nie od leków. Też mam jeden jajowód i się boję, ale wierzę, że jest wszystko ok musimy jakoś przetrwać ten czas choć trudny dla nas. Trzymam kciuki za jutroJutro druga beta, a USG dopiero 29.07 martwię się że tak późno, toż to jeszcze ponad dwa tygodnie muszę zaczekać, nie wiem czemu, mogliby chyba przecież sprawdzić czy pęcherzyk jest albo czy mi drugi w jajowodzie nie został, no ale cóż muszę czekać. Puki co nie wariuje na punkcie drugiej bety, ale wiem że jutro jak oddam krew i będę czekać na telefon, który będzie popołudniu, to może lepiej dla mojego dobra byłoby mnie w jakiś kaftan wsadzili, bo pewnie powtórka z piątku będzie.
W zasadzie jak leżę to w ogóle mnie podbrzusze nie boli, tylko kiedy coś robię. To jeszcze bardziej motywuje mnie do leniuchowania. Z jajnikami mam trochę spokojniej, ale zdarzyło mi się kilka razy przy wstawaniu niemalże na kolana paść, bo poczułam taki nagły ból. Kilka razy zdarzyły mi się zawroty głowy, i chociaż sporo pije czuję się mocno odwodniona, wysuszona. W sumie jeszcze sporo mogłabym wymieniać, pobolewanie w krzyżu, zmiana zapachu potu, chociaż zapach w tym sensie to pojęcie względne, i przynajmniej raz dziennie mam ataki glodu, ratowałam się pestkami dyni ale chwilowo mi się skończyły.
Tez miałam w znieczuleniu miejscowym, naprawdę nic strasznego. Nie jest to przyjemne, bo jednak troszkę coś tam czuć, ale da się wytrzymać i później zapomnisz szybko, bo już masz kolejnego stresa ile jajek, ile dobrych , normalnie jajo idzie znieść
Ok dziękuję
motylek24
Fanka BB :)
Kurde ja dziś też do swojego dzwoniłam, zaległości mam myślę kuwa wczoraj w pocie czoła grafiki robiłam do 12 w nocy a on nie odpisuje, nic chory albo na mnie wk....ny. Dzwonię i uf internet mu nie działa, udałam och jaka szkoda i dziś mam wolne@bazylia128 pewnie drinkuje z szefem
Kuwa jak zwykle opóźniona.
Już właśnie liczyłam że coś nie tak , jaki przyszły tydzień jak się czujesz przed transferem?Co ja tu za farmazony pisze Jeszcze zyje dniem wczorajszym w Tym tygodniu w czwartek, jestem 3 dzień na progu i heparynie
Tysiek777
Mam teorie że moje wysuszenie, łącznie z ustami i nawet oczami, szczególnie wieczorem, może byc spowodowane podwyższonym cukrem, bo ponoć prednisolon podbija cukier.Bardzo podobne mamy objawy ja chyba w krzyżu nie mam żadnych bóli. mi przeszkadza mój zapach potu. Dziwne tak samo mam sucho w ustach choć piję tak dużo wody. Myślałam czy to po prostu nie od leków. Też mam jeden jajowód i się boję, ale wierzę, że jest wszystko ok ❤ musimy jakoś przetrwać ten czas choć trudny dla nas. Trzymam kciuki za jutro
Kiedy masz wizyte?
Jak mój tata mogę zlamal razem z moim bratem pracowaliśmy za niego .Jest kierowcą i jeździ po Polsce z towarem dużym mercedesem sprinterem. My z bratem się zmienialisny w trasie A ja nigdy nie miałam problemów z jeżdżeniem takimi autami A każdy jak mnie widział to takie galy robił bo ja taka malutka za ta wielka kierownica.Caly dzień siedziałam u szefa w gabinecie a ten drinowal i mi wymyslal i napiep….lal na wyniki wyborow Jutro go pewnie nie będzie - naszczescie Po pracy zrobiłam obiad i stwierdziłam ze pojade do rodzicow - i jade a za mna jedzie jakies busisko i trabi !!!! to wkurzona mu zjechałam a jak mnie wyprzedzal to oczywiście się nie powstrzymałam i mu pokazałam fucka !!!!! ja patrze a to mój tata bo sobie busika kupil - zajechałam wyszłam z samochodu i mi tez pokazal fucka !!!!! no rodzina wariatow !!!! Pozniej się przejechałam - pierwszy raz jechałam busem - zajefajnie
Słyszałam że teraz nawet prawko się robi tylko na automat jest możliwość no świąt oszalal
bazylia128
kuwa, kuwa, kuwa kuwa nie wiem jak się czuje normaqlnie - po encortonie chce mi się ciagle jesc i oszukuje organizm jakimiś kalafiorami chociaz dzisiaj zpozarlam ciasteczke zrobione przez MŁA sama po progesteronie strasznie mi się chce spac - ciagle - mogla by zasnąć na stojąco - ale wiesz ze ja się tak będę tlukla dopóki nie padne a psychicznie to staram się panować nad sobąKurde ja dziś też do swojego dzwoniłam, zaległości mam myślę kuwa wczoraj w pocie czoła grafiki robiłam do 12 w nocy a on nie odpisuje, nic chory albo na mnie wk....ny. Dzwonię i uf internet mu nie działa, udałam och jaka szkoda i dziś mam wolne
Kuwa jak zwykle opóźniona.
Już właśnie liczyłam że coś nie tak , jaki przyszły tydzień jak się czujesz przed transferem?
Możesz brac nospe jakby co i warto sprawdzić poziom progesteronu bo może to skurcze:-)@s.ols3404 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? My w miarę na podobnym etapie jesteśmy, no troszkę mnie wyprzedzasz. Ja przez 70% dnia odczuwam podbrzusze, i trochę mnie to zastanawia bo niby pobolewanie we wczesnej ciąży jest normalne, ale żeby tak prawie cały czas.
reklama
Magdusia88
Hey Hey wypraszam sobie! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Moja kumpela mowi ze to jest magdalena [emoji3][emoji3]
EDIT: u nas mówi się Grażyna... Albo kokoszka [emoji3590]
Podziel się: