reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jesssuuu dziewczyny nie wiem co się stalo ale dzisiaj w nocy 3 razy wstawałam na siku - nigdy tak nie miałam. Nie pilam przed spaniem a jak wychodziłam do kibelka to pęcherz pelny :o nic mnie nie boli poza piersiami - to raczej nie jakies zapalenie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do tego łukasz rano wyjechal i ja bylam sama w domu. Zostawilam Ozinka i Alutke w sypialni żeby wypuscic toke i zrobić sobie kawe - spimy przy otwartym oknie - ja wchodzę a mój Ozi na parapecie na zewnątrz na samym końcu tam gdzie się okno nie otwiera :o:o:o serce mi kolkiem stanelo :o:o:o od razu mi przez glowe przeszly myśli jak dziecko wypada przez okno - on tez gdyby spadl to w najlpeszym wypadku by się polamal 😩😩😩 ale zachowałam zimna krew i powolutku do niego podeszłam wychililam się i zawolalam to powoli podszedł i z całej sily zlapalam go za grzbiet za sierść i w ciaghnelam !!! caly się biedny trzasl a mnie az sparalizowalo MASAKRA

Ostatnia edycja:
Do tego łukasz rano wyjechal i ja bylam sama w domu. Zostawilam Ozinka i Alutke w sypialni żeby wypuscic Lolke i zrobić sobie kawe - spimy przy otwartym oknie - ja wchodzę a mój Ozi na parapecie na zewnątrz na samym końcu tam gdzie się okno nie otwiera :o:o:o serce mi kolkiem stanelo :o:o:o od razu mi przez glowe przeszly myśli jak dziecko wypada przez okno - on tez gdyby spadl to w najlpeszym wypadku by się polamal 😩😩😩 ale zachowałam zimna krew i powolutku do niego podeszłam wychililam się i zawolalam to powoli podszedł i z całej sily zlapalam go za grzbiet za sierść i w ciaghnelam !!! caly się biedny trzasl a mnie az sparalizowalo MASAKRA
Ja pierdziulę :o Zawału bym dostała:o A moja ciotka jakieś dwa tygodnie temu pisała, że jej znajomej piesek wypadł z balkonu i musiała uśpić😢

Ja pierdziulę :o Zawału bym dostała:o A moja ciotka jakieś dwa tygodnie temu pisała, że jej znajomej piesek wypadł z balkonu i musiała uśpić😢
Przestttaannnn !!!!!!!!!!! 😩 😩 😩 Do tej pory mnie ciary przechodzą - przecież ja go tak kocham!!!! Nawet Łukaszowi chybanic nie powiem - tylko zastanawiam się czy wlasnie mu lpeiej nie powiedzieć żeby uwazac i zamykac okno... Nigdy tak nie robil, nie wiem co mu odwalilo ;(

Do tego łukasz rano wyjechal i ja bylam sama w domu. Zostawilam Ozinka i Alutke w sypialni żeby wypuscic toke i zrobić sobie kawe - spimy przy otwartym oknie - ja wchodzę a mój Ozi na parapecie na zewnątrz na samym końcu tam gdzie się okno nie otwiera :o:o:o serce mi kolkiem stanelo :o:o:o od razu mi przez glowe przeszly myśli jak dziecko wypada przez okno - on tez gdyby spadl to w najlpeszym wypadku by się polamal 😩😩😩 ale zachowałam zimna krew i powolutku do niego podeszłam wychililam się i zawolalam to powoli podszedł i z całej sily zlapalam go za grzbiet za sierść i w ciaghnelam !!! caly się biedny trzasl a mnie az sparalizowalo MASAKRA
O rany😱😱😱😱

Przestttaannnn !!!!!!!!!!! 😩 😩 😩 Do tej pory mnie ciary przechodzą - przecież ja go tak kocham!!!! Nawet Łukaszowi chybanic nie powiem - tylko zastanawiam się czy wlasnie mu lpeiej nie powiedzieć żeby uwazac i zamykac okno... Nigdy tak nie robil, nie wiem co mu odwalilo ;(
Już kiedyś pisałam ze on jest taki skoczny - potrafi bez rozbiegu z przysiady skoczyć na 1,5 metra ;)

Chcą zakazać mrożenia zarodkow. A wlasnie dostali mandat na dalsze robienie co chcą więc ja nie byłabym taka pewna, że nic więcej nie wymysla. Ivf dotyczy mniejszej ilości ludzi niż aborcja więc mniejsze ewentualne protesty...
Obys miała rację...
Najgorsze że "przypadkiem" tarcza nr 4 zmieniła zapisy kodeksu karnego, które tycza się bezpośrednio lekarzy. Chodzi o możliwośc odstąpienia od wymierzenia kary więzienia w przypadkach. Co ciekawe senat wykreślił w poprawkach ten zapis ale kto by słuchał Senatu przecież 🥴🥴🥴🥴 więc jest szansa że tego użyją jako wytrych przy in vitro. W końcu ta opcja jest zdolna uznać zarodek za pacjenta 🥺

reklama
Do góry