reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja zawsze dostawałam info że 12dpt, ale robiłam 11 (bo zawsze niedziela albo święto mi wypadało 12).
Ale dziewczyny betuja blastki po 6 dniu więc w naszym przypadku 8dpt, więc nie wiem do końca kiedy jest najlepiej. Ja zawsze czekałam do 11dpt
Ja też na naturalnym cyklu jestem. Co prawda miałam 5 dniowego zarodka ale lekarz kazał 11 dnia po transferze przyjść.

reklama
Leżę całymi dniami w łóżku co jakiś czas popłakuje, jeszcze mam gości więc powiedziałam, że jestem chora. Nie mam siły z nikim rozmawiać;(
Pewnie zaraz przejdzie ale ta niepewność najgorsza
Tak strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić 😞 Nie wiem skąd na takie rzeczy brać siłę😞

Kurcze, ledwo w piatek zostawiłam w aptece 150euro za clexane (później rozkminilam że następna paczkę spróbuję z Polski zdobyc) i zamówiłam Granocyte z Francji za 280euro 5 sztuk, to niestety nie zdążą przyjść i teraz w aptece za jedną porcję zapłaciłam jeszcze 106. Za kilka dni skończy mi się utrogest, ale to na szczęście tylko jakieś 56.
Granocyte z Francji są w ciul tańsze niż tu, ale nie chcę za dużo na raz zamówić, żeby nie było że coś pójdzie nie tak, a ja zostanę w domu z w ciul drogimi niepotrzebnymi mi lekami.
Od immunolog mam rozpiskę leków na kilka tygodni ciąży, ale na dole notatka że w razie ciąży mam się do nich odezwać. I myślałam że zrobię to jutro jak będzie po drugiej becie. Pewnie w ich kierunku też znowu będzie trzeba jakieś pieniążki wyciągnąć, i wolałabym jak najszybciej dostać rachunek z kliniki, żeby im przelew zrobić i wiedzieć ile mi na koncie zostanie i jak to zagospodarować. Na szczęście część kosztów za te główne rzeczy takie jak leki do stymulacji, punkcja, transfer, zwróci mi kasa chorych, to chociaż to trochę pomoże.

Leżę całymi dniami w łóżku co jakiś czas popłakuje, jeszcze mam gości więc powiedziałam, że jestem chora. Nie mam siły z nikim rozmawiać;(
Pewnie zaraz przejdzie ale ta niepewność najgorsza
To czekanie najgorsze:-( jak już wiesz na czym stoisz to wiesz za czym płaczesz.... albo przestajesz płakać. Tule mocno.

Dziewczyny właśnie wyszłam 😊 Pani powiedziała że jestem gotowa na egg collection 😊😊 Dali mi tylko tabletki które muszę brać Cabergoline i w środę lub czwartek punkcja 🤩 Zadzwonia dzisiaj popołudniu żeby mi powiedzieć 🤩
Super kochana 😍😍❤️teraz byle by te dni do punkcji nam zleciały i będzie prawie z górki 😍😍 trzymam ogromne ✊✊✊✊✊✊

reklama
Do góry