Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości - z jakich regionów świata jesteśmy ? Tu widzę Dublin a poza tym kto skąd ?
Uk, Milton Keynes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości - z jakich regionów świata jesteśmy ? Tu widzę Dublin a poza tym kto skąd ?
Ja tez będę brała pierwszy raz. Moja doktor nie wierzy w immunologie a ja mam wysokie nk wiec biorę encorton na własna rękę. Z tego co mi się udało ustalić z bardziej doświadczonymi dziewczynami to albo od dnia punkcji albo przy mrożonym od dnia brania progesteronu. Niektóre jeszcze biorą 2 tyg przed transferem. Ja zaczynam z dawka 10 mgJa teraz biorę pierwszy raz, ale w zaleceniach miałam brać od jednego dnia po punkcji. Jaką dawkę macie?
Ja brałam prawie przy każdym transferze od 2dc po 10mg. A teraz biorę 15mgJa teraz biorę pierwszy raz, ale w zaleceniach miałam brać od jednego dnia po punkcji. Jaką dawkę macie?
To całkiem dobrze! Jest 4Kolejna rozmowa za mną...
Jedna morula, 1 - 12, 1-9, 1-8 blaato.
Dwa odpadły 4 i 7
Ja tez będę brała pierwszy raz. Moja doktor nie wierzy w immunologie a ja mam wysokie nk wiec biorę encorton na własna rękę. Z tego co mi się udało ustalić z bardziej doświadczonymi dziewczynami to albo od dnia punkcji albo przy mrożonym od dnia brania progesteronu. Niektóre jeszcze biorą 2 tyg przed transferem. Ja zaczynam z dawka 10 mg
Dziekuje - jesteś maja dobra duszyczka i resocjalizatorem - wiesz jak się licze z Twoim zdaniem ❤ ❤ ❤ mi jest az wstyd ze tak glupio napisałam... tez to przemyslalam i chyba bym podobnie zareagowala - no palnelam glupia i tyle !!! Teraz się zbieram na wybory !!!@bazylia128 kochana, napiszę także tutaj. Z mojej strony nie mam żalu ani nic takiego. Nic wielkiego się nie wydarzyło, zresztą już wszystko napisałam priv. Proszę nie myśl już o tym incydencie. Może ja rzeczywiście stara już jestem
Hej dziewczyny, po dość długiej przerwie witam się z Wami ponownie. Byłam na wątku jakiś czas temu, przy pierwszym podejściu do in vitro, którego owocem jest najcudowniejsza łobuziara pod słońcem❤ Za miesiąc skończy 3 lata, najpiękniejsze 3 lata mojego życia ❤ Przy pierwszym podejściu udało nam się uzyskać, tylko jeden zarodek. Od początku wiedzieliśmy, ze będziemy starać się o rodzeństwo dla naszej córeczki i ze będzie to walka od początku ze względu na brak mrozaczkow. Także nie przedluzajac, jestem 6 dpt i fiksuje dokładnie tak samo jak za pierwszym razem, a może nawet bardziej historia lubi się powtarzać i tym razem tez zostaliśmy z tylko jednym zarodeczkiem wiec wóz albo przewóz☺ Mam nadzieje ze mogę się do Was ponownie podłączyć
Wow. to pokazuje że po prostu musi być TEN zarodekHej dziewczyny, po dość długiej przerwie witam się z Wami ponownie. Byłam na wątku jakiś czas temu, przy pierwszym podejściu do in vitro, którego owocem jest najcudowniejsza łobuziara pod słońcem❤ Za miesiąc skończy 3 lata, najpiękniejsze 3 lata mojego życia ❤ Przy pierwszym podejściu udało nam się uzyskać, tylko jeden zarodek. Od początku wiedzieliśmy, ze będziemy starać się o rodzeństwo dla naszej córeczki i ze będzie to walka od początku ze względu na brak mrozaczkow. Także nie przedluzajac, jestem 6 dpt i fiksuje dokładnie tak samo jak za pierwszym razem, a może nawet bardziej historia lubi się powtarzać i tym razem tez zostaliśmy z tylko jednym zarodeczkiem wiec wóz albo przewóz☺ Mam nadzieje ze mogę się do Was ponownie podłączyć
aha bo bym zapomniala @motylek24 baaardzo Cie ❤ ❤ ❤ tylko dzisiaj @fredka84 TROCHE MNIEJ !!!!Jak to mówią : krew w żyłach musi krążyć . Każdemu pasują inne żarty po prostu, a @bazylia128 to parówka niedobra .