nieagatka
Fanka BB :)
Jak to nie chcą? Twoje komórki, Twoja kasa. Ja bym się kłóciła, że mają mrozić.3, ale czekają do pełnej blastocysty i jedna morula
Czemu oni nie chcą zamrozić ich teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to nie chcą? Twoje komórki, Twoja kasa. Ja bym się kłóciła, że mają mrozić.3, ale czekają do pełnej blastocysty i jedna morula
Mój mówi mi dokładnie tak samo. Powiedział mi że jego najbardziej z tego wszystkiego to boli jak ja cierpię potem. Po wszystkich doświadczeniach staram się tak podchodzić ale nie zawsze się da jak zaczynałam stymulacje to czułam że coś się dzieje i energia we mnie wstąpiła, a potem życie po raz kolejny mi pokazało że mogę sobie się starać ile chce A i tak jak ma nie być po mojemu to nie bedzie, wiec staram sie trzymać nerwy na wodzy żeby potem z mniejszego konia ewentualnie spadac.Dziewczyny to ten dzien!Dzisiaj o 20 zaczynamCzuje lekkie podniecenie ale i strach.Moj maz mowi zeby sie tak nienapalala bo jak sie nie uda to bede to przezywac jeszcze bardziej.Ale jak inaczej mam podejsc jak wszystko mnie przybliza do mojego najwiekszego marzenia.
Dzisiaj pierwszy dzien stymulacji!
to w końcu lepiej w 3 mrozic?Jak to nie chcą? Twoje komórki, Twoja kasa. Ja bym się kłóciła, że mają mrozić.
Kochana czekaja bo nie osiagnely jeszcze stadium pelnej blastocysty - przykro mi bo wyobrażam sobie ze na inny wynik czekalas -ja miałam tak samo i wiem ile to nerwow kosztuje ;( Ja tez się pytałam czemu nie zamrozili ich w 3dobie - embriolog mi tlumaczyl ze patrząc na poprzedni wynik bo miałam z 5 komorek 4 blastki, wyczekują pelnej blastocysty... tlumaczyl mi ze z blastocyst z 6 doby tez maja ciaze a ja ich miałam az 4 tylko ostatecznie w 6 dobie jednak nie daly już rady i odpadly ;( Trzymam kciuki za twoje maleństwa - czekamy!!!3, ale czekają do pełnej blastocysty i jedna morula
Ja juz spadalam z konia przy inseminacji niestetyBoje sie jak nigdy boje sie ze nigdy nie bede mama.Ale musze wierzyc bo gdybym nie wierzyla to po co to wszystkoMój mówi mi dokładnie tak samo. Powiedział mi że jego najbardziej z tego wszystkiego to boli jak ja cierpię potem. Po wszystkich doświadczeniach staram się tak podchodzić ale nie zawsze się da jak zaczynałam stymulacje to czułam że coś się dzieje i energia we mnie wstąpiła, a potem życie po raz kolejny mi pokazało że mogę sobie się starać ile chce A i tak jak ma nie być po mojemu to nie bedzie, wiec staram sie trzymać nerwy na wodzy żeby potem z mniejszego konia ewentualnie spadac.
Chciałam tylko napisać, nie było to w strefie mojego komfortu. Nie lubię też ukrywać jak coś nie pasuje to mówię. Oczywiście fajnie, że zrozumiałaś dlaczego o tym piszę.jejku no cos ty PRZEPRASZAM przecież nie miałam nic zlego na myśli - glupi zart masz racje, posioslo mnie i przegielam wybaczasz? Glupia ja jestem
Kurde czyli masz 1 zarodek a reszta opóźnionych.....bo z tego co pamiętam dziś 4 dzień?Kolejna rozmowa za mną...
Jedna morula, 1 - 12, 1-9, 1-8 blaato.
Dwa odpadły 4 i 7
Kurde czyli masz 1 zarodek a reszta opóźnionych.....bo z tego co pamiętam dziś 4 dzień?
Nie ma reguly. Ale jeśli jest kilka komórek to można się uprzeć żeby zamrozić jedną w 3ciej,a resztę hodować do blastki. Trzymania do 6tej doby nie rozumiem.to w końcu lepiej w 3 mrozic?
Chyba lepiej relanium....miałaś problemy po punkcji więc odpuść jakieś większe ilości alkoholu trzymam kciuki za to aby coś się ruszyło....Tak...
BoE mogę się napić dziś wina jak biorę encontor bo chyba zwariuje???