No! Jestem z Ciebie dumnaJa jestem zmuszona oglądać walki w tv
Zrobiłam test owu bo jajniki dały znać,jest krecha
Zrobiliśmy co należy
Zobacz załącznik 1147123
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
zrobie a to mieso to najpierw smazysz czy w piekarniku na cukinii się robi?A ja uwielbiam takie, które przekraja się na pół, wydrążone wnętrze podsmaża się razem z mięsem mielonym, cebulką, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami. Wkłada się to z powrotem do tych łódeczek, zasypuje serem i piecze. Zawsze sporą ilość tego robię, bo ile by nie było, to znikną wszystkie, odgrzewane na drugi dzień też są niczego sobie.
bazylia128
Jestes dumna i na pewno już to sobie wyobrazilasNo! Jestem z Ciebie dumna
Ona jest moją kiero ( boi się mnie), a wtedy to nasz szef produkcji słyszał .Tak pamiętam ze przy wejściu do niej krzyczalas: Moniiaaaa znowu zarlas czosnek i twoja kier to slyszala
No wieeeesz, nie śmiałam prosić o zdjęcia na dowód
Jestes dumna i na pewno już to sobie wyobrazilas
bazylia128
heheheh jak można się ciebie bac ???Ona jest moją kiero ( boi się mnie), a wtedy to nasz szef produkcji słyszał .
bazylia128
Yhy jak zwykle będziesz zdjęcia sepic dziwie się ze jeszcze @Pchełka216 nie zaatakowalas o zdjecie albo @Wesoła_Aga - saama jestem ciekawa jak wygladaja te 43 kg przy 150 cmNo wieeeesz, nie śmiałam prosić o zdjęcia na dowód
Tysiek777
Z cukiniami nie próbowałam, także nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale myślę że można.Oooo, super pomysł . I jaki prosty . A cukinie też tak można?
Aaa tylko tego bakłażana też należy osolić i po czasie przepłukać, żeby się goryczki pozbyć.
Łoooo, kochana. Wiesz jak ja do ludzi w pracy sapię jak mnie wkurzą . Ciągle ci powtarzam że jestem wredna a Ty nie wierzysz noheheheh jak można się ciebie bac ???
reklama
Ruda08
Noooo cześć mamuśka ja już mam wszystko ogarnięte, w zeszłym tygodniu to ogarynałamHejka dziewczyny co tu na forum słychać? Widzę dużo nowych dziewczyn, cudownie, trzymam mocno kciuki za nowe brzuszki
U nas obecnie nuda, jestem juz na etapie prania i układania ciuszków w szafie dla synka, kupione już z grubsza wszystko. Obecnie 34+1, mój syn goni z wagą ma już ok 2800 ja od początku ciąży +10kg i to jedyny plus głupiej cukrzycy ciazowej.
I czekamy, czuję się cały czas cudownie, zero dolegliwości, przesypiam całe noce więc dziewczyny z forum z sierpnia mnie nie znoszą wczoraj nawet byłam na basenie i pływałam z Kubą
@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Rośniecie? Jak malutka?
@Liliana87 który to już u Was tydzień? Jak się czujesz?
@Netiaskitchen Co u Was?
Zastanawiam się jeszcze czy @juchaa_87 już urodziła? Dawno jej nie widziałam, a już chyba czas?
@nieagatka a jak Wasze życie już wspólnie?
To ten Twój Kubuś to klusek
Moja malutka miała 2 tyg temu 1750 gr więc więcej niż 2 kg bym nie obstawiała
A co do nocy to też praktycznie przesypiam całe czasami zdąża mi się wycieczka do wc.
Piszesz, że „zero dolegliwości” żebra masz całe ?
Mnie młoda kopie systematycznie w nie, trochę mnie zaczyna pobolewać kręgosłup.. to tu, to tam i mam coraz częstsze bóle podbrzusza ale jakby co jesteśmy gotowi
Ja z moim cellulitem na basen nie wyjdę ostatnio to wgl zaczęły mi puchnąć nogi i dłonie
Właśnie zjadłam śledzika a teraz poprawie zupą mleczną. Mam nadzieje, że mnie nie prześwięci
Dużo zdrówka i oby do końca w dobrym samopoczuciu !!
Już nie długo zwolnimy brzuszki
Edit: żemmm Wam jeszcze grubasa przyśle ja mam niecałe 10 kg na plusie niech się to już skończy
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: