Jakos sie nie boje@Kasiekt i teraz Cie mam hy hy hy, masz przej,ebane ❤
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny Zrobiłam wynik AMH i aktualnie wynosi 0,63 A to oznacza, że nie będę miała refundacji leków... Czy któraś z Was miała podobny wynik i mimo tego udało się jej uzyskać kilka komórek? Dodatkowo lekarz kazał mi zrobić CA125, wynik 64, a norma do 35. Zadzwoniłam dzisiaj do niego i powiedział, że prawdopodobnie mam wieloogniskową endometriozę. Zapytałam o laparoskopię i jakieś próby leczenia, to powiedział, że laparo tylko potwierdzi diagnozę, ale tak naprawdę to jest poważny zabieg i każde grzebanie w okolicy jajników może tylko pogorszyć sprawę. Nie wiem już co myśleć i robić z tym wszystkim. Poza tym, że moje miesiączki są dosyć obfite i tego, że mój brzuch jest często wzdęty oraz tego, że czasem podczas seksu zaboli mnie w środku, to nie mam innych objawów. Mimo tego boję się, że jest tam niedobrze z tą endometriozą... Dodam, że 12 lat temu miałam usuwaną operacyjne torbiel na lewym jajniku, podobno po operacjach i poronieniach endometrioza często szaleje. A poronienie miałam w listopadzie 2019... Czy macie jakieś doświadczenia w temacie endometriozy? Czy mój lekarz ma rację? No i czy znacie dobrego specjalistę w tej dziedzinie?
Oj okropna diagnoza, nie zazdroszcze. To cholerstwo dość trudno zdiagnozować. U mnie też było podejrzenie i też nie chcieli laparo zrobić....
Niestety Twoje objawy moga na to wskazywać no ale nigdy się nie ma pewności jak się tego nie wybada.
Coś lekarz mówił co dalej z staraniami??
Łeeeeeee, w sumie nie z takimi miałaś do czynienia w pracy Patola Ci nie strasznaJakos sie nie boje
Wesoła_Aga
A ja mam dziś ujowy humor. I na me smuteczki kupiłam malineczki.
Niech lepiej żaden patałach mi dziś dupy w pracy nie truje, bo pogryze!
Chodź do mnie, ja mam aż za dobry humor więc sie podzielęA ja mam dziś ujowy humor. I na me smuteczki kupiłam malineczki.
motylek24
mój M. to nawet nie wspomina o transferze Ja też poczekam na CiebieCzekam na ciebie. Też się cykam. Raz wydaje mi się źe podołam. Za chwile nie wyobrażam sobie ciąży przy małej. Jesssu ciężkie to.
Aduś16
Potwierdzam! Moje 3 wyniki to 1.76, tydzień później 0.56, po stymulacji 5.7 - wszystkie robione w różnych dc i różnych labachDla mnie amh to pojęcie dość mocno względne, i myślę że różne rzeczy mają wpływ na jego spadki i zwyżki. Jestem dobrym przykładem na to, gdyby zrobić wykres z moich wyników to wyszłoby z tego pasmo górskie.
Martaem1983
W pon punkcja,a dzisiaj transfer 2 zarodków. W sumie na 9 pobranych komórek,6 zaplodnionych, do transferu 3 dniowego przetrwało 5 klasy 1 (najwyzszej).3 pozostałe zostają w hodowli do stadium blastocysty i jak przetrwają to będą pojedynczo mrożone.Test mam zrobić 20.07,chyba oszaleje do tego czasu
O tuz toPoza tym w domu we wlasntm lozku mam inna opcje polityczna wiec nic mi nie straszneŁeeeeeee, w sumie nie z takimi miałaś do czynienia w pracy Patola Ci nie straszna
reklama
Gonia0605
Bardziej chodziło mi o to, że każdy producent testu mówi, że wynik jest wiążący tylko przez określony czas...Znaczy, znaczy.....u mnie była ciąża tylko beta niziutka. Wcześniej przez rok co miesiąc robiłam testy i nigdy nie było kreski nawet po tygodniu
Oczywiście trzymam za każdą z Was kciuki i mam nadzieję, że nawet najbledsza kreska pojawiająca się po tygodniu będzie znaczyła upragnioną ciąże...
Podziel się: