Na 12.30 i juz ciagle w lazience siedze ze stresu.A mam jeszcze iac wydrukowac swoja morfologie i skserowac wynik nasienia meza.JPDJak to czytam to mnie az wszystko zaczelo swedziec i się drapie Ty lepiej pisz o której masz wizyte?
reklama
Bardzo mi przykro... tule mocno. Jeszcze jest nadzieja są inne człowieki. Dopóki są zarodki jest nadzieja a one naprawdę fajniutkie są :-)))) to najwyraźniej nie był ten:-(Niestety nie ma co świętować. Wynik jest zero.
Za każdym razem mówiłam, że trzeba słuchac swojego ciała...
bazylia128
Fanka BB :)
Tak ma i jest chyba gorsza od niego zobacz na to!!!To ona żonę? Zawsze myślałam że to manekin
Przykro mi kochanaprzytulamNiestety nie ma co świętować. Wynik jest zero.
Za każdym razem mówiłam, że trzeba słuchac swojego ciała...
Jessuuuu, ile to trzeba znosić przy tym zasranym in vitro, jak mnie to wkurza Popłacz kochana i daj sobie chwilke czasu na małą żałobęKolejna próba nieudana ... Tak, mamy jeszcze 2 zarodki... Ale 7 już się nie przyjęło... Dlaczego z tymi ma być inaczej... Nie mam już siły... Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny...
bazylia128
Ja od lat niestety jestem od nich uzaleznonia euphoria calvin Klein - po prostu już tak będzie od 2010 wiem ze stary i przechodzonu zapach ale mój maz je lubi i ja tez zawsze je mam w swoej kosmetyczce @goffa13 mexxa tez lubie, ale często kupuje tez perfumy z zary takie wiesz za 5 dych i sa swietne np. zapach czarnej pozeczki -SUPER. u mnie nie przejdą żadne kwiatowe feeeeJa mam swoje ukochane ale kupisz je w daglasie lub sephorze-Burberry The Beat.Kupuje je w necie na Notino bo sa w lepszej cenie
Ostatnia edycja:
bazylia128
@Gonia0605 czy to ty pisalas ze u ciebie nigdy nie było implantacji? Może problem jest z endometrium? Robilas histeroskopie, schrating a może trzeba zrobić ten test co @kate_p7 pisala o receptywności endo? Może chcesz sobie sprawdzić immunologie bo pisalas ze nie sparwadzalas? Podpowiemy Ci co z tego najlepiej zbadac… Trzymaj się!!!! Bardzo ci wspolczuje ;(
Gonia0605
Nie wiem jaki mam plan... Mam dość... to czwarty transfer w tym roku, w tym jeden bliźniaczy... Tylko raz beta wzrosła do 20 i koniec...jejeku tak mi przykro ;( To ja juz napewno nie zrobie bety w 3 dpt ;( Niestety takie wiadomosci sa bardzo demobilizujace ;( Przytulam mocno!!!!!!!!!!! Masz jakiś plan - dopoczywasz czy idziesz za ciosem? Ale to co chodzi o to ze nie mialas objawow?
A objawy miałam... Zbliżającej się miesiączki... Ciągnący ból brzucha w dole... Tak było za każdym razem, kiedy się nie udawało... Więc nie ma co się oszukiwać nospą czy apapem... Boli, bo się nie udało... A na tym etapie jakiekolwiek objawy nie są objawami ciąży, tylko hormonów...
Oczywiście ta beta w 3dpt tylko dodatkowy stres mi dała, ale przecież nie dlatego się nie udało...
bazylia128
Myszko nie denerwuj się tak - to tylko wizyta wstepna - na nerwy przyjdzie jeszcze czas Ja tez zawsze tak jak ty reaguje na stres - łazienkowo - kibelkowoNa 12.30 i juz ciagle w lazience siedze ze stresu.A mam jeszcze iac wydrukowac swoja morfologie i skserowac wynik nasienia meza.JPD
reklama
Ja kiedys tez je uzywalam ale te w bladym flakoniku.Moj maz nue lubi moich burberry wiec kupul mi Lancome i naraziw jw uzywam chociaz one sa ciezszeJa od lat niestety jestem od nich uzaleznonia euphoria calvin Klein - po prostu już tak będzie od 2010 wiem ze stary i przechodzonu zapach ale mój maz je lubi i ja tez zawsze je mam w swoej kosmetyczce @goffa13 mexxa tez lubie, ale często kupuje tez perfumy z zary takie wiesz za 50 dych i sa swietne np. zapach czarnej pozeczki -SUPER. u mnie nie przejdą żadne kwiatowe feeee
Podziel się: