reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ooo super, fajna praca 🙂 Noo to się już z tymi siniakami na brzuchu i to jak mąż się nade mną znęca wbijając mi zastrzyki w brzuch już się lepiej chwalić nie będę 😂😜
Fajna szczegolnie jak sie chodzi po patolach🥴Ostatnio bylam w u swoich pidopiecznych-syf kila i mogila.Matka pogeyziona orzez jakues stworzonka-i tu albo wszy plyskwy lub swierz(ibstawiam swierzb)corka schizofreniczka nie sprzata w chalupie matce lekow nie daje.No koszmar!Pozniej caly dzien i noc ciagle mnie swedziali cale cialo i myslalam ze juz cos do domy przytargalam.Takze duuuuzo rozrywki mam.Ksiazke mozna pisac.Chociaz musze powiedziec ze bardzo lubie prace z osobami chorymi psychicznie😉

Niestety nie ma co świętować. Wynik jest zero.
Za każdym razem mówiłam, że trzeba słuchac swojego ciała...
:o:o:o jejeku tak mi przykro ;( To ja juz napewno nie zrobie bety w 3 dpt ;( Niestety takie wiadomosci sa bardzo demobilizujace ;( Przytulam mocno!!!!!!!!!!! Masz jakiś plan - dopoczywasz czy idziesz za ciosem? Ale to co chodzi o to ze nie mialas objawow?

Fajna szczegolnie jak sie chodzi po patolach🥴Ostatnio bylam w u swoich pidopiecznych-syf kila i mogila.Matka pogeyziona orzez jakues stworzonka-i tu albo wszy plyskwy lub swierz(ibstawiam swierzb)corka schizofreniczka nie sprzata w chalupie matce lekow nie daje.No koszmar!Pozniej caly dzien i noc ciagle mnie swedziali cale cialo i myslalam ze juz cos do domy przytargalam.Takze duuuuzo rozrywki mam.Ksiazke mozna pisac.Chociaz musze powiedziec ze bardzo lubie prace z osobami chorymi psychicznie😉
Jak to czytam to mnie az wszystko zaczelo swedziec i się drapie ;) Ty lepiej pisz o której masz wizyte?

reklama
Dziewczynki widziałam temat kosmetyków.W Rossmann są perfumy mex itp kosztują lekko ponad 100 zł może macie wyczajone jakieś fajne zapachy świeżej perfumy wartej zainteresowania A w sklepie ciężko wybrac
Ja mam swoje ukochane ale kupisz je w daglasie lub sephorze-Burberry The Beat.Kupuje je w necie na Notino bo sa w lepszej cenie😉

Do góry