reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Celem uniknięcia niepotrzebnego konfliktu którego ja absolutnie nie chce proponuję żeby każdy pozostał przy swoim zdaniu szanując poglądy drugiej osoby.
Ja nie jestem Twoim wrogiem przekazuje Ci to co wiem. Uważam że powinnaś słuchać osób do których masz zaufanie i którym wierzysz bo to w końcu Twoje życie. Ja Twoim lekarzem nie jestem nie znam Twojej sytuacji zdrowotnej ani wyników Twoich badań. Przekazała informacje które mam i które w mojej ocenie są wiarygodne.
Ja też mam prawo powiedzieć to co wiem i co uważam za słuszne ale wcale nie oznacza to że musisz się że mną zgadzać. Jest tu wolność wypowiedzi więc nie atakujmy się wzajemnie bez potrzeby.

Aha ok rozumiem... A to ze moze to byc szkodliwe dla zdrowia to wiem od lekarzy... tacy madrzy widzisz ;)
Wydaje mi sie ze oni wogole nie wiedza nawet ze mam guza, wcale bym sie nie zdziwila [emoji2356]
A to ze to badanie moze byc szkodliwe to wiem to od lekarzy, i od innych znajomych rowniez....

reklama
Ach ten 6 zmysl☺ Ja z domu sue nue ruszam mam lenia a poza tym jest tak gorrraco ze leze jak dluga.Maz pojechal na ryby wiec ogladalam filmiki o makijazu i ciuchach na youtube😉Ja mam wizyte juteo i cala sie stresuje😬To trzymam kciuki za wizyte i badania😀
Jaaaaa tez wlasnie oglądam filmiki na YT - uwielbiam takie z makijażami i później probuje zrobić to na sobie po czym okazuje się ze wyglądam jak bym się na halloween wybierała :o

Załączniki

• makijaz-od-cyrkla[1].jpg
    makijaz-od-cyrkla[1].jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 71
Jaaaaa tez wlasnie oglądam filmiki na YT - uwielbiam takie z makijażami i później probuje zrobić to na sobie po czym okazuje się ze wyglądam jak bym się na halloween wybierała :o
😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja makijazowe ogladam -zmalowana.Fajne ma ale nue powtorze tego w sumie nawet bym nie miala gdzie sie tak pomaliwac raczej chodzi mi o kosmetyki i pedzle do makijazu.Istatnio spiro zamowilam na ali😉

No ja się też zawsze zastanawiam dlaczego nie wyglądam jak ta pani z YT. [emoji23][emoji23] A już mój hit to są kreski. [emoji23][emoji23]

Celem uniknięcia niepotrzebnego konfliktu którego ja absolutnie nie chce proponuję żeby każdy pozostał przy swoim zdaniu szanując poglądy drugiej osoby.
Ja nie jestem Twoim wrogiem przekazuje Ci to co wiem. Uważam że powinnaś słuchać osób do których masz zaufanie i którym wierzysz bo to w końcu Twoje życie. Ja Twoim lekarzem nie jestem nie znam Twojej sytuacji zdrowotnej ani wyników Twoich badań. Przekazała informacje które mam i które w mojej ocenie są wiarygodne.
Ja też mam prawo powiedzieć to co wiem i co uważam za słuszne ale wcale nie oznacza to że musisz się że mną zgadzać. Jest tu wolność wypowiedzi więc nie atakujmy się wzajemnie bez potrzeby.

Ale kochana Ty źle mnie zrozumiałaś, ja Cię wcale nie atakuje ani nie szukam konfliktu ... Nie powiedziałam również że nie masz prawa do swojego zdania wręcz przeciwnie, dziękuję Ci.. Dobrze wiedzieć takie rzeczy 😊

I wcale nie szukam konfliktu, jeśli odniosłaś takie wrażenie to sorry.

😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja makijazowe ogladam -zmalowana.Fajne ma ale nue powtorze tego w sumie nawet bym nie miala gdzie sie tak pomaliwac raczej chodzi mi o kosmetyki i pedzle do makijazu.Istatnio spiro zamowilam na ali😉
Tez ja czasami oglądam !!! Ona kiedyś tak bardzo schudla po ciąży ;) Ostatnio przerzuciłam się na vlogi takie dniowe, tygodniowe itd. ;)

No ja się też zawsze zastanawiam dlaczego nie wyglądam jak ta pani z YT. [emoji23][emoji23] A już mój hit to są kreski. [emoji23][emoji23]
Kreski jak kreski chociaż jak je zrobie to wyglądam jakbym przez tydzień pila takie zygzaki wychodzą ale moja zmora sa brazy pod kościami policzkowymi i roze czy rozswietlacze na policzkach - tak bardzo mi się podobają a nie umiem zrobić tak jak one - potem chodze po sklepach nakupuje roznych kosmetykow o kotrych wcześniej istenieniu nie miałam pojęcia i tak lezy az się przeterminują ;)

reklama
Do góry