A mi się po dwóch latach to podwyższyło, wcześniej miałam 1,79 teraz 2,18Dla starających się najlepiej, żeby było w okolicy 1-1,5.
Nie bardzo się w tym orientuje, wiesz może co moglobyc przyczyna? Czy da się to jakoś naturalnie zbić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi się po dwóch latach to podwyższyło, wcześniej miałam 1,79 teraz 2,18Dla starających się najlepiej, żeby było w okolicy 1-1,5.
Ja się na tym nie znam, ale widziałaś artykuł, który wkleiłam? Może tam znajdziesz odpowiedź.A mi się po dwóch latach to podwyższyło, wcześniej miałam 1,79 teraz 2,18 [emoji848]
Nie bardzo się w tym orientuje, wiesz może co moglobyc przyczyna? Czy da się to jakoś naturalnie zbić?
TSH nie jest stale. Różnica jest niewielka, nie masz czym się martwić.A mi się po dwóch latach to podwyższyło, wcześniej miałam 1,79 teraz 2,18
Kurde właśnie moja koleżanka też będzie zaczynała jakoś 7-8 dnia cyklu. Zawsze myślałam że to około 2 dnia wszystko się rozpoczyna. Potem 14 dc punkcja i 19 dc transfer.... oczywiście plus minus jeden czy dwa dni.
Super że nie ja jedna bo już chciałam jutro dzwonić do doktorka. Dziwnie tak a podczas wizyty jakoś mnie zacmilo i dopiero w domu się zaczęłam zastanawiać. No to jutro start.
O ile mi wiadomo to nie. Jeśli jest jakaś pilna sprawa to kaza dzwonić na ich dyżur pilnych spraw medycznych. Ale nie wiem czy on w niedz działa....Hej mam pytanie do dziewczyn które leczą się w Novum czy oni przyjmują w niedziele? Tak normalnie a jeśli nie to czy wyjątkowo jeśli akurat trzeba?
Mają telefon alarmowy 24/7. Ostatnio dzwoniłam jak w nocy dostałam krwawienia. Nikt nie odebrał ale po 2 minutach oddzwonila dr Kozioł.O ile mi wiadomo to nie. Jeśli jest jakaś pilna sprawa to kaza dzwonić na ich dyżur pilnych spraw medycznych. Ale nie wiem czy on w niedz działa....
Tak, zaraz przeczytamJa się na tym nie znam, ale widziałaś artykuł, który wkleiłam? Może tam znajdziesz odpowiedź.
Jak masz kurde guza przysadki mózgowej . I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmiNo widzisz, dziwne to wszystko tutaj w Anglii... Wogóle najlepsze jest to że na ulotce menopuru jest napisane też że nie przyjmować leku jeśli się ma góza przysadki mózgowej a Ja Mam i biorę menopur.. Ja nie wiem czy Ci lekarze są tępi i o tym nie wiedzą czy wiedzą ale mimo wszystko mają to gdzieś... Już sama nie wiem co mam myśleć serio
TSH przy staraniach najlepsze jest w okolicy 2 .. 3,4 to już ciut za dużo . Endokrynolog wie co robiA to dlatego... pokaże to ginowi i zobaczymy co zdecyduje...
Dzięki