reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde właśnie moja koleżanka też będzie zaczynała jakoś 7-8 dnia cyklu. Zawsze myślałam że to około 2 dnia wszystko się rozpoczyna. Potem 14 dc punkcja i 19 dc transfer.... oczywiście plus minus jeden czy dwa dni.

No widzisz, dziwne to wszystko tutaj w Anglii... Wogóle najlepsze jest to że na ulotce menopuru jest napisane też że nie przyjmować leku jeśli się ma góza przysadki mózgowej a Ja Mam i biorę menopur.. Ja nie wiem czy Ci lekarze są tępi i o tym nie wiedzą czy wiedzą ale mimo wszystko mają to gdzieś... Już sama nie wiem co mam myśleć serio 🤦‍♀️

Super że nie ja jedna bo już chciałam jutro dzwonić do doktorka. Dziwnie tak a podczas wizyty jakoś mnie zacmilo i dopiero w domu się zaczęłam zastanawiać. No to jutro start.

Aham... No to powodzonka kochana, trzymam kciuki 😊 No ja też myślałam że tylko ja tak mam... Tylko teraz się zastanawiam od czego u mnie takie bóle podbrzusza, może mam owulacje i ten menopur miesza wszystko... 4 dzień stymulacji..

O ile mi wiadomo to nie. Jeśli jest jakaś pilna sprawa to kaza dzwonić na ich dyżur pilnych spraw medycznych. Ale nie wiem czy on w niedz działa....
Mają telefon alarmowy 24/7. Ostatnio dzwoniłam jak w nocy dostałam krwawienia. Nikt nie odebrał ale po 2 minutach oddzwonila dr Kozioł.
Wiec telefon alarmowy działa, jeśli ktoś potrzebuje pomocy

W niedziele raczej nie pracują, w soboty jak najbardziej

No widzisz, dziwne to wszystko tutaj w Anglii... Wogóle najlepsze jest to że na ulotce menopuru jest napisane też że nie przyjmować leku jeśli się ma góza przysadki mózgowej a Ja Mam i biorę menopur.. Ja nie wiem czy Ci lekarze są tępi i o tym nie wiedzą czy wiedzą ale mimo wszystko mają to gdzieś... Już sama nie wiem co mam myśleć serio 🤦‍♀️
Jak masz kurde guza przysadki mózgowej 😱😱😱. I co teraz?!???! To jest groźne? Bo tak okropnie brzmi 😱

reklama
Do góry