reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaczynam powoli swirowac . 8dpt żadnych objawów jak na chwile obecna. Wiem ze to bez znaczenia czy są objawy ale wiecie jak to jest. Czarne mysli zaczynają się wkradać do główki .... znowu ciezka noc przedemna.
Wiem co przezywasz miałam to samo dosłownie nic zero objawow, tez najgorsze myśli w głowie, poszłam na betę i tez byłam zrezygnowana, a tu takie zaskoczenie pozytywne 😁

reklama
Dziękuję kochana, mam nadzieję że to normalne bo zaczynam świrować 😉😘
@Mirka30 a wiesz już ile hodujesz? :) przy większej ilości to na końcówce ja już miałam niezłe rozpieranie - wielkość i hormony robią swoje. Jak to, któraś z dziewczyn pisała przed punkcją to już tylko chciała, żeby wyciągnąć je z niej ;) (w sumie chyba też wiele ciężarnych ma to samo;))

reklama
Do góry