Wiem co przezywasz miałam to samo dosłownie nic zero objawow, tez najgorsze myśli w głowie, poszłam na betę i tez byłam zrezygnowana, a tu takie zaskoczenie pozytywneZaczynam powoli swirowac . 8dpt żadnych objawów jak na chwile obecna. Wiem ze to bez znaczenia czy są objawy ale wiecie jak to jest. Czarne mysli zaczynają się wkradać do główki .... znowu ciezka noc przedemna.
reklama
W poniedzilek .Druga w nocy a ty nie śpisz. Nie denerwuj się. Ja nigdy nie miałam żadnych objawów a 3 procedury za mna. Czasami jakieś ukłucie coś ale tak szczerze to pewnie gdybym się nie doszukiwała to nawet bym nie poczuła. Kiedy na betę idziesz ?
@Waleczna36 powodzenia
U mnie teraz jest 2.50 bo jest ta różnica czasu 6 godzinna. Zdrzemnelam sie moze z 2 godziny i znowu bezsenność. Ogladam serial na netflix aby jakos zająć mysli.W poniedzilek .
No to niezle jeśli tyle to kosztuje w Pl, we Francji 37e, a jeśli masz skierowanie od lekarza, to nic.Zapłaciłam 400 zł tyle, że to chyba badanie genetyczne było
Czarna1985
Fanka BB :)
Mi się wydaje ze normalne. Mnie tez przy kazdej stymulacji brzuch bolal i mialam wrażenie ze cegły nosze na jajnikach. Kochana nie stresuj się bedzie dobrze. Jeszcze trocheHej dziewczyny. Kurcze pół nocy nie spałam, strasznie mnie boli podbrzusze, tak kuje... Jak myślicie, to od stymulacji?? Czy to normalne??
Mi się wydaje ze normalne. Mnie tez przy kazdej stymulacji brzuch bolal i mialam wrażenie ze cegły nosze na jajnikach. Kochana nie stresuj się bedzie dobrze. Jeszcze troche
Dziękuję kochana, mam nadzieję że to normalne bo zaczynam świrować
Pchełka216
Fanka BB :)
@Mirka30 a wiesz już ile hodujesz? przy większej ilości to na końcówce ja już miałam niezłe rozpieranie - wielkość i hormony robią swoje. Jak to, któraś z dziewczyn pisała przed punkcją to już tylko chciała, żeby wyciągnąć je z niej (w sumie chyba też wiele ciężarnych ma to samo)Dziękuję kochana, mam nadzieję że to normalne bo zaczynam świrować
reklama
Nie, tylko przy tej pierwszej miałam. Ale rezultaty były takie same, pobrano mi po 12 komórekDzięki!! Miałaś go przy obu stymulacjach?
Podziel się: