reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pomoże bo oszaleje, przecież zaledwie mieisiac temu byłam na dwóch antybiotykach bo w moczu miałam leukocyty powyżej 70, liczne bakterie i wyniki ogólne źle.

Dziś zrobiłam sobie kontrolę badanie i znowu leukocyty, fakt że nie dużo bo 10 ale są, są bakterie też.
Nie mogę tego niczym wytępić, biorę jakieś na drogi moczowe zapobiegawczo, pije żurawinę, dużo wody i nic nie pomaga 😔
Od czego nim stop coś w tym moczu mam 🤔
Masz problemy z nerkami? Np kamica?

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Właśnie mi przyszedl ten Clitodal i tam pisze ze nie moge mieszac z innymi lekami dopochwowymi a ja przeciez biore od wczoraj estrofem . Niewiem co mam robic teraz??? Kurcze mam przeczucie ze nie dojdzie u mnie do żadnego transferu😞 tak sie tym wszystkim stresuje ze glowa mnie strasznie boli od dwóch dni😞

Dziewczyny mam pytanie. Właśnie mi przyszedl ten Clitodal i tam pisze ze nie moge mieszac z innymi lekami dopochwowymi a ja przeciez biore od wczoraj estrofem . Niewiem co mam robic teraz??? Kurcze mam przeczucie ze nie dojdzie u mnie do żadnego transferu😞 tak sie tym wszystkim stresuje ze glowa mnie strasznie boli od dwóch dni😞
A nie możesz łykać estrofemu? Ja mam przepisane doustnie, i się teraz zastanawiam dlaczego niektóre z Was mają dopochwowo, a niektóre nie🤔. Pewnie zaraz ktoś napisze, se się lepiej wchłania dopochwowo, ale to znaczy, se jak ktoś łyka to się źle wchłania, bez sensu

A nie możesz łykać estrofemu? Ja mam przepisane doustnie, i się teraz zastanawiam dlaczego niektóre z Was mają dopochwowo, a niektóre nie🤔. Pewnie zaraz ktoś napisze, se się lepiej wchłania dopochwowo, ale to znaczy, se jak ktoś łyka to się źle wchłania, bez sensu

Dokładnie, ja zawsze łykam estrofem i endo ładnie rośnie 🤔

Popijaj melisę.... Stres to najgorszy zabójca.

Dzień dobry dziewczynki :) ogromne kciuki za wszystkie dziś betujące ✊✊✊i za pomyślne wizyty ✊✊✊ ja mam wizytę ustawiona na 15 lipca, wizyta startowa, proszę o zapisanie do kalendarza 😅😅😅
Okres mam dostać 19 lipca i mam nadzieje, ze przyjdzie na czas bo idziemy na wesele 7 sierpnia i już się spinam jak się ze wszystkim wyrobie 😱😱😱 i czy będzie co transferować...zreszta same wiecie jakie mamy lęki...za tydzień chce jechać do Novum żeby mi zrobili resztę badań, czystość pochwy itd bo u mnie u gina na biocenozę czeka się 13 dni😱 a w Novum 3 dni. A ze jest ważna tylko 30’dni to wole mieć zrobiona jak najpóźniej...a do wizyty startowej muszę mieć już komplet badań...i może przy okazji odwiedzę znachora bo z Wawy to już rzut beretem 😜😜
Hej 😘 Ja też w tym miesiącu umawiam się na wizytę i startuję 🍾 będziemy działać w podobnym czasie:)
Też mam lęki bo amh od ostaniej stymulacji spadło i jajniki mnie bolą,czuje że endometrioza już się obudziła..
Mi niestety pan nie pomógł i się już do niego raczej nie wybieram 😌 No chyba że przed samym transferem ale nie wiem jeszcze🤔

Ostatnia edycja:
Ale to w której dobie masz zarodki? Ja 5 dniu miałam jeszcze 5 blastocyst - 6 dniu tylko jedna - podobno zdrowa genetycznie ;)
Nie kumam jeżeli były blastocystami czyli 3 i wyżej to je się bada już. Chyba, ze były morule. No bo jak w 5 dobie blastocysty a w 6 już nie...???

reklama
Kurcze niewiem. Lekarz kazal mi dopochwowo. Ale ten Clitodal to jest masc wiec niewiem czemu nie mozna mieszac 🤔

Do góry