Masz problemy z nerkami? Np kamica?Dziewczyny pomoże bo oszaleje, przecież zaledwie mieisiac temu byłam na dwóch antybiotykach bo w moczu miałam leukocyty powyżej 70, liczne bakterie i wyniki ogólne źle.
Dziś zrobiłam sobie kontrolę badanie i znowu leukocyty, fakt że nie dużo bo 10 ale są, są bakterie też.
Nie mogę tego niczym wytępić, biorę jakieś na drogi moczowe zapobiegawczo, pije żurawinę, dużo wody i nic nie pomaga
Od czego nim stop coś w tym moczu mam
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Właśnie mi przyszedl ten Clitodal i tam pisze ze nie moge mieszac z innymi lekami dopochwowymi a ja przeciez biore od wczoraj estrofem . Niewiem co mam robic teraz??? Kurcze mam przeczucie ze nie dojdzie u mnie do żadnego transferu tak sie tym wszystkim stresuje ze glowa mnie strasznie boli od dwóch dni
Waleczna36
Masz problemy z nerkami? Np kamica?
Dokładnie
Od urodzenia ale te infekcje teraz są tak częste ze aż już męczące
A nie możesz łykać estrofemu? Ja mam przepisane doustnie, i się teraz zastanawiam dlaczego niektóre z Was mają dopochwowo, a niektóre nie. Pewnie zaraz ktoś napisze, se się lepiej wchłania dopochwowo, ale to znaczy, se jak ktoś łyka to się źle wchłania, bez sensuDziewczyny mam pytanie. Właśnie mi przyszedl ten Clitodal i tam pisze ze nie moge mieszac z innymi lekami dopochwowymi a ja przeciez biore od wczoraj estrofem . Niewiem co mam robic teraz??? Kurcze mam przeczucie ze nie dojdzie u mnie do żadnego transferu tak sie tym wszystkim stresuje ze glowa mnie strasznie boli od dwóch dni
mary.m
A nie możesz łykać estrofemu? Ja mam przepisane doustnie, i się teraz zastanawiam dlaczego niektóre z Was mają dopochwowo, a niektóre nie. Pewnie zaraz ktoś napisze, se się lepiej wchłania dopochwowo, ale to znaczy, se jak ktoś łyka to się źle wchłania, bez sensu
Dokładnie, ja zawsze łykam estrofem i endo ładnie rośnie
Margoolcia
Popijaj melisę.... Stres to najgorszy zabójca.Dziewczyny mam pytanie. Właśnie mi przyszedl ten Clitodal i tam pisze ze nie moge mieszac z innymi lekami dopochwowymi a ja przeciez biore od wczoraj estrofem . Niewiem co mam robic teraz??? Kurcze mam przeczucie ze nie dojdzie u mnie do żadnego transferu tak sie tym wszystkim stresuje ze glowa mnie strasznie boli od dwóch dni
klaudiaanita
Hej Ja też w tym miesiącu umawiam się na wizytę i startuję będziemy działać w podobnym czasieDzień dobry dziewczynki ogromne kciuki za wszystkie dziś betujące i za pomyślne wizyty ja mam wizytę ustawiona na 15 lipca, wizyta startowa, proszę o zapisanie do kalendarza
Okres mam dostać 19 lipca i mam nadzieje, ze przyjdzie na czas bo idziemy na wesele 7 sierpnia i już się spinam jak się ze wszystkim wyrobie i czy będzie co transferować...zreszta same wiecie jakie mamy lęki...za tydzień chce jechać do Novum żeby mi zrobili resztę badań, czystość pochwy itd bo u mnie u gina na biocenozę czeka się 13 dni a w Novum 3 dni. A ze jest ważna tylko 30’dni to wole mieć zrobiona jak najpóźniej...a do wizyty startowej muszę mieć już komplet badań...i może przy okazji odwiedzę znachora bo z Wawy to już rzut beretem
Też mam lęki bo amh od ostaniej stymulacji spadło i jajniki mnie bolą,czuje że endometrioza już się obudziła..
Mi niestety pan nie pomógł i się już do niego raczej nie wybieram No chyba że przed samym transferem ale nie wiem jeszcze
Ostatnia edycja:
Nie kumam jeżeli były blastocystami czyli 3 i wyżej to je się bada już. Chyba, ze były morule. No bo jak w 5 dobie blastocysty a w 6 już nie...???Ale to w której dobie masz zarodki? Ja 5 dniu miałam jeszcze 5 blastocyst - 6 dniu tylko jedna - podobno zdrowa genetycznie
Ananasowa93
Moja rekomenduje do 12tcWitam
Mój lekarz ginekolog oraz endokrynolog kazał odstawił glucophage jak zobaczę na teście 2 kreski. Ostatnio czytałam, że dużo dziewczyn jak odstawia to roni ciążę.... Zgłupiałam..
Co na to wasi lekarze?
reklama
Czarna1985
Kurcze niewiem. Lekarz kazal mi dopochwowo. Ale ten Clitodal to jest masc wiec niewiem czemu nie mozna mieszacA nie możesz łykać estrofemu? Ja mam przepisane doustnie, i się teraz zastanawiam dlaczego niektóre z Was mają dopochwowo, a niektóre nie. Pewnie zaraz ktoś napisze, se się lepiej wchłania dopochwowo, ale to znaczy, se jak ktoś łyka to się źle wchłania, bez sensu
Podziel się: