No i to jest super podejście Tak trzymaj. Krzaki są złe, nie można samej w nich za długo siedziećDziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwe w przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Witajcie!
Dawno mnie tu nie było, więc się przypomnę W zeszłym roku przeszłam 1 procedurę in vitro i miałam 2 nieudane transfery. Jeszcze w tym roku planuję podejść do kolejnej procedury, ale uznałam, że najpierw muszę się wybrać do dr Paśnika. I mam pytanie. Co zabrać ze sobą na 1 wizytę? Jakieś badania? Mam stwierdzoną endometriozę. A wizytę mam na 29 lipca.
Dawno mnie tu nie było, więc się przypomnę W zeszłym roku przeszłam 1 procedurę in vitro i miałam 2 nieudane transfery. Jeszcze w tym roku planuję podejść do kolejnej procedury, ale uznałam, że najpierw muszę się wybrać do dr Paśnika. I mam pytanie. Co zabrać ze sobą na 1 wizytę? Jakieś badania? Mam stwierdzoną endometriozę. A wizytę mam na 29 lipca.
nieagatka
No i super!Hej dziewczyny [emoji4]wracam do gry [emoji1364][emoji1374][emoji1694]
Opowiesz coś? [emoji6]
annemarie
Lola,cz, ty tu za moich starych czasow juz tu nie bylas? Mozliwe ze inna LolaTak czy siak,Fostimon wywoluje usmiech na twarzy.w Holandii jestes? Patrze na leki.Hej dziewczyny wracam do gry
annemarie
Krzaki sa do doopy,czlowiek jest istotą stadnąDziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwe w przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
Zapale dzisiaj wieczorem świeczkę za tego kropkaJa myśle ze już będzie dobrze i za dwa tyg zobaczysz serduszko ❤
rozumie ze jest Ci przykro ze drugi nie dał rady i głupie jest napisać ze dobrze ze jeden został. O tych kropkach się chyba nigdy nie zapomina, ale pewnie był słaby lub i tak miał wadę...
ciesz się ciąża i już odganiaj te zle myśli
Super kochana. Gratuluję ❤
❤ ❤ ❤ ❤ ❤@Caro♤♤♤♤ no i super ani się obejrzysz i będzie Serduszko
Zarodka na razie nie widać. Nie wiem w sumie czy powinien być?SUUUPPPEEERRRRR - ale ulga pewnie co? PEcherzyjk jest a zarodek juz widac? Kiedy teraz nastepna wizytya?
Napadłaś na aptekęHej dziewczyny wracam do gry
annemarie
Za szybko,jest piekny pecherzyk i bedzie piekna ciaza❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Zarodka na razie nie widać. Nie wiem w sumie czy powinien być?
reklama
Dzięki, za słowa otuchy ja się nie znam więc pozostaje czekać.Za szybko,jest piekny pecherzyk i bedzie piekna ciaza
Podziel się: