reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwe ;) w przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
No i to jest super podejście 😘 Tak trzymaj😘. Krzaki są złe, nie można samej w nich za długo siedzieć🙂

reklama
Witajcie!
Dawno mnie tu nie było, więc się przypomnę 😉 W zeszłym roku przeszłam 1 procedurę in vitro i miałam 2 nieudane transfery. Jeszcze w tym roku planuję podejść do kolejnej procedury, ale uznałam, że najpierw muszę się wybrać do dr Paśnika. I mam pytanie. Co zabrać ze sobą na 1 wizytę? Jakieś badania? Mam stwierdzoną endometriozę. A wizytę mam na 29 lipca.

Dziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwe ;) w przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
Krzaki sa do doopy,czlowiek jest istotą stadną🤩🤩🤩

Ja myśle ze już będzie dobrze 🙂 i za dwa tyg zobaczysz serduszko ❤
rozumie ze jest Ci przykro ze drugi nie dał rady 😢 i głupie jest napisać ze dobrze ze jeden został. O tych kropkach się chyba nigdy nie zapomina, ale pewnie był słaby lub i tak miał wadę...
ciesz się ciąża i już odganiaj te zle myśli 😘
Zapale dzisiaj wieczorem świeczkę za tego kropka

reklama
Do góry