reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój ma za sobą dwie procedury, a zakładam,ze nawet nie wie, że coś takiego jak imci albo icsi istnieje [emoji2358]
Ograniczył się do pierwszej wizyty pry drugiej stymulacji, na którą musieliśmy zabrać córkę, bo nie było jej z kim zostawić i na wejściu powiedział lekarce: chcemy druga taka [emoji2358][emoji2358] Myslalam, że zabije gada [emoji16][emoji16]
Nie możemy od nich za wiele wymagać [emoji23] Pamiętajmy, że faceci są ograniczeni [emoji16][emoji23][emoji13]
😂😂😂, dobry jest, następny ma medal 😂😂😂

Dziewczyny pomocy niewiem co robic 😞 od dwóch dni pieczę mnie jak robię siku wiec mysle ze to zapalenie pęcherza . Biore urofuragin ale czuje ze dostaje miesiaczke bo kropki krwi mi się pojawiły na wkladce. W tym cyklu mam miec transfer i boje sie czy to nie zaszkodzi . Od drugiego dnia mam brac estrofem i niewiem czy brać od jutra czy poczekac az sie rozkręci czy wstrzymac wszystko 😭dlaczego ja zawsze mam pod górkę.
Kochana mi lekarz mówił że takie plamienia nie traktuje się jak pierwszy dzień miesiączki, że dopiero jak się rozkręci... A co do zapalenia pęcherza ja mam bardzo często bo choruje na nerki i mi zawsze urofuragin pomaga od ręki

@Kasiekt to nie powod do placzu - badania sa najbardziej potrzebne do dnia transferu... Dacie rade, napewno sie dogadasz z lekarzem - wiadomo ze to nie od ciebie w tymo momencie zalezy ;) bedzie dobrze ;)
Ja jestem poukladana i musze miec wszystko zaplanowane.Jak mi lekarz mowil ze mam miec komplet badan to ja mam miec komplet.Dlatego mnie nerwy biora ze ja zrobilam wszystko na czas a on to olal.Niestrty u mnie jest zero spontanu,nie chodze na zywiol, u mnie nie moze jakos to byc.Mam swira ze ma byc tak albo wcale.Mam wrazenie ze Adas Mialczynski to ja z tym moim swirem naniektore temsty😉

Moj nie znal nazwiska poprzednieho lekarza prowadzacego chociaz tyle razy mu mowilam.Obecnego tez nue zna wychodzi i mnie pytal.O nazwie kliniki nie wspone.Dobrze przynajmniej ze wie gdzie klinika sie znajduje 😁
No widzisz, trzeba to na śmieszno brać 😘. To są takie nieogary, że aż dziwne jak sobie te chłopy same w pracy radzą😂

Tak jak wczesniej napisalam obiecuje ;) ze nie bede juz pisac o swoim zyciu prywatnym tylko o leczeniu - a sa osooby kotre mnie lubialy czystac - bo czasami popisanie o pierdolach jest zwyczajnie zdrowe - mozna troche mysli od in vitro odciagnac ;) A kto pisze tylko i wylacznie o leczeniu niech podniesie reke i stanie w pierwszym rzedzie - bo chyba kazdej sie zdarzylo wrzucic zdjecie ciasta, czy kwiatow czy zwyczajenie upusic emocjom bo sie denerwuje na meza - no chyba ze sie myle ;)
Ja tam lubilam czytac Twoje posty o pierdolach bo czasami az w glos sie smialam.Pisz co chcesz ja Cie bede czytac kto nie zechce to niech nie czyta😁

Ja jestem poukladana i musze miec wszystko zaplanowane.Jak mi lekarz mowil ze mam miec komplet badan to ja mam miec komplet.Dlatego mnie nerwy biora ze ja zrobilam wszystko na czas a on to olal.Niestrty u mnie jest zero spontanu,nie chodze na zywiol, u mnie nie moze jakos to byc.Mam swira ze ma byc tak albo wcale.Mam wrazenie ze Adas Mialczynski to ja z tym moim swirem naniektore temsty😉
😂 😂 😂 dobre z tym Adasiem ;) Kochanie tymi badaaniami sie nie przejmuj tak bardzo - jak bedziesz robic bete to przyznasz mi racje ze to najtrrusddniejszy moment z calej procedury...

reklama
Do góry