Moim zdaniem nic z tego nie będzie, przykro mi bardzoDzień dobry, jestem nowa. Jestem właśnie po 3 transferze. Beta 7dpt 2,9. Czy ktoś może się wypowiedzieć czy to ma szansę? Blastocysta byla.
reklama
No wiem.Jak po pierwszej inseminacji robilam sikanca to reka mi drzala.No i wylam caly wieczordobre z tym Adasiem Kochanie tymi badaaniami sie nie przejmuj tak bardzo - jak bedziesz robic bete to przyznasz mi racje ze to najtrrusddniejszy moment z calej procedury...
A ja będę pisała o pierdołach bo lubię . Gdybyśmy tu pisały wyłącznie o leczeniu, to pewnie już dawno by mnie tu nie było. A tak, to poznałam dziewczyny, niektóre uwielbiam, inne lubię, a jeszcze inne niezbyt. Ale przejmuję się losem każdej .Tak jak wczesniej napisalam obiecuje ze nie bede juz pisac o swoim zyciu prywatnym tylko o leczeniu - a sa osooby kotre mnie lubialy czystac - bo czasami popisanie o pierdolach jest zwyczajnie zdrowe - mozna troche mysli od in vitro odciagnac A kto pisze tylko i wylacznie o leczeniu niech podniesie reke i stanie w pierwszym rzedzie - bo chyba kazdej sie zdarzylo wrzucic zdjecie ciasta, czy kwiatow czy zwyczajenie upusic emocjom bo sie denerwuje na meza - no chyba ze sie myle
Kogo moje posty nie interesują, niech omija
Jeśli kogoś urażę to proszę od razu pisać żebym się ogarnęła .
Bazyliszku, za bardzo się spinasz i unosisz honorem, ja chcę czytać co robisz i pewnie nie tylko ja
A ja tam bardzo lubię Twoje wpisy i nieźle się zawsze uśmieje i nigdy ale to nigdy nie widziałam żebyś kogoś uraziłaA ja będę pisała o pierdołach bo lubię . Gdybyśmy tu pisały wyłącznie o leczeniu, to pewnie już dawno by mnie tu nie było. A tak, to poznałam dziewczyny, niektóre uwielbiam, inne lubię, a jeszcze inne niezbyt. Ale przejmuję się losem każdej .
Bazyliszku, za bardzo się spinasz i unosisz honorem, ja chcę czytać co robisz i pewnie nie tylko ja
Nie płacz myszko . Jeszcze masz chwilkę czasu, więc zastosuj się do rad @Pójdźka i powinno przejśćChetnie bym zrobiła ale nie mam gdzie. Pije duzo wody i herbate z pokrzywy bo wiem ze tez jest na to dobra. Kuzwa nigdy nie mialam takich problemów a tu teraz mi sie takie coś przytrafilo. Normalnie siedze i rycze jak glupia
Tez mam taka nadzieję. Pije duzo wody i herbaty z pokrzywy
Będzie dobrze, przejdzie Ci do tego czasu Dokładnie, pij dużo wody i powinno to minąć
bazylia128
Fanka BB :)
A czy to co pisze to nie zardzo OBRZYYYDDDLLLYYWWWEEE No wiesz ze mam taki charakter ale probuje z nim walczyc - a o dziecko walcze jak lwica i moze komus sie wydaje ze jestem nieszczesliwa ale przezcie wiecie ze potrafie sie usmiac z kazdej pierdoly Przynajmniej nie jestem jak choragiewka i swoich pogladow bede bronic - a niestety agresja wywyoluje agresje i jak ktos mnie atakuje to i ja bede atakowac. Jestem typem choleryka - mam to po swoim ojcu ale potrafie o tym pisac i sie do tego przyznac ;(A ja będę pisała o pierdołach bo lubię . Gdybyśmy tu pisały wyłącznie o leczeniu, to pewnie już dawno by mnie tu nie było. A tak, to poznałam dziewczyny, niektóre uwielbiam, inne lubię, a jeszcze inne niezbyt. Ale przejmuję się losem każdej .
bazylia128
Fanka BB :)
@Czarna1985 dawaj ten adres wysle ci monural i bedzie po temacie
A czy to co pisze to nie zardzo OBRZYYYDDDLLLYYWWWEEE No wiesz ze mam taki charakter ale probuje z nim walczyc - a o dziecko walcze jak lwica i moze komus sie wydaje ze jestem nieszczesliwa ale przezcie wiecie ze potrafie sie usmiac z kazdej pierdoly Przynajmniej nie jestem jak choragiewka i swoich pogladow bede bronic - a niestety agresja wywyoluje agresje i jak ktos mnie atakuje to i ja bede atakowac. Jestem typem choleryka - mam to po swoim ojcu ale potrafie o tym pisac i sie do tego przyznac ;(
Czasem lepiej odpuścić.. Fredka ma rację, powinnaś troszkę wziąść na luz i wszystko będzie git
reklama
Dla mnie nic co pisałaś nie było obrzydliwe, ale KONCZYMY TEN TEMAT, plisssss. FinitoA czy to co pisze to nie zardzo OBRZYYYDDDLLLYYWWWEEE No wiesz ze mam taki charakter ale probuje z nim walczyc - a o dziecko walcze jak lwica i moze komus sie wydaje ze jestem nieszczesliwa ale przezcie wiecie ze potrafie sie usmiac z kazdej pierdoly Przynajmniej nie jestem jak choragiewka i swoich pogladow bede bronic - a niestety agresja wywyoluje agresje i jak ktos mnie atakuje to i ja bede atakowac. Jestem typem choleryka - mam to po swoim ojcu ale potrafie o tym pisac i sie do tego przyznac ;(
Podziel się: