reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomocy niewiem co robic 😞 od dwóch dni pieczę mnie jak robię siku wiec mysle ze to zapalenie pęcherza . Biore urofuragin ale czuje ze dostaje miesiaczke bo kropki krwi mi się pojawiły na wkladce. W tym cyklu mam miec transfer i boje sie czy to nie zaszkodzi . Od drugiego dnia mam brac estrofem i niewiem czy brać od jutra czy poczekac az sie rozkręci czy wstrzymac wszystko 😭dlaczego ja zawsze mam pod górkę.

Też tak kiedyś miałam.. Wydaje mi się że to zapalenie pęcherza.. Oby nie miało to wpływu na transfer... 😘✊

Dopiero co pisalam do @Kasiekt o badaniach a ja dzisiaj mialam smsem podac lekarzowi wynik proga i estriadolu w 3 dniu cyklu a sie okazalo ze laboratorium czynne tylko do 15 - tej!!! Umowilam sie z mom tata ze mi odbierze dzisiaj bo tez robil helicobakter, a jutro nawet nie wiem jak odbiore bo od 8 - 15 a ja wtedy w pracy ;) Zadzwonilam odebrala Pani i powiedziala ze nie moze mi podac i ze DZIEKUJE 😂 😂 😂 was tez tak jest?

Dziewczyny pomocy niewiem co robic 😞 od dwóch dni pieczę mnie jak robię siku wiec mysle ze to zapalenie pęcherza . Biore urofuragin ale czuje ze dostaje miesiaczke bo kropki krwi mi się pojawiły na wkladce. W tym cyklu mam miec transfer i boje sie czy to nie zaszkodzi . Od drugiego dnia mam brac estrofem i niewiem czy brać od jutra czy poczekac az sie rozkręci czy wstrzymac wszystko 😭dlaczego ja zawsze mam pod górkę.
Do transferu powinnas to wyleczyc. Duuuzo wody, żurawina 3xdziennie +ta furagina i powinno być ok. Mi lekarz mowil ze licze dni od takiego porzadnego krwawienia. Takie plamienia to jeszcze nie @,ale jak masz wątpliwość to moze spróbuj z nim skontaktowac. Możesz tez sobie szybko posiew moczu zrobic, tylko furagina moze trochę zaburzać.

Do transferu powinnas to wyleczyc. Duuuzo wody, żurawina 3xdziennie +ta furagina i powinno być ok. Mi lekarz mowil ze licze dni od takiego porzadnego krwawienia. Takie plamienia to jeszcze nie @,ale jak masz wątpliwość to moze spróbuj z nim skontaktowac. Możesz tez sobie szybko posiew moczu zrobic, tylko furagina moze trochę zaburzać.
Chetnie bym zrobiła ale nie mam gdzie. Pije duzo wody i herbate z pokrzywy bo wiem ze tez jest na to dobra. Kuzwa nigdy nie mialam takich problemów a tu teraz mi sie takie coś przytrafilo. Normalnie siedze i rycze jak glupia😭

Chetnie bym zrobiła ale nie mam gdzie. Pije duzo wody i herbate z pokrzywy bo wiem ze tez jest na to dobra. Kuzwa nigdy nie mialam takich problemów a tu teraz mi sie takie coś przytrafilo. Normalnie siedze i rycze jak glupia😭
Spokojnie kochana😊Ja miałam wiele razy, do transferu na pewno wyleczysz. Tylko pamietaj zeby ta furagine brac co najmniej 7 dni!! Zeby nawrotu nie było. Zurawiny jak nie dostaniesz w tabletkach to kup sobie taki sok 100% i trzy razy dziennie walnij sobie kielona i to moze dłużej stosować, bo nawet kobiety w ciazy moga żurawinę. Tylko zadnej suszonej, ona nie działa 😔
Powodzenia i przeogromne✊✊✊✊✊

O Jej szkoda mi Ciebie, czysta witamina C,w proszku, rozpuszczona z wodą mi pomaga

reklama
Spokojnie kochana😊Ja miałam wiele razy, do transferu na pewno wyleczysz. Tylko pamietaj zeby ta furagine brac co najmniej 7 dni!! Zeby nawrotu nie było. Zurawiny jak nie dostaniesz w tabletkach to kup sobie taki sok 100% i trzy razy dziennie walnij sobie kielona i to moze dłużej stosować, bo nawet kobiety w ciazy moga żurawinę. Tylko zadnej suszonej, ona nie działa 😔
Powodzenia i przeogromne✊✊✊✊✊
Dziękuję kochana za pomoc❤

Do góry