reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj ty mój opóźniony Motylku 😘. Jak to do pracy, juuuuż???
No już powoli muszę wrócić do pracy, moja córeczka ma za chwilę 15 miesięcy. Do żłobka zapisałam, ciągle nerwowa chodzę , mężowi nawijam jak ona sobie poradzi , jak mam ją zostawić. Jeszcze kombinuję i od sierpnia ruszamy z adaptacją do żłobka , mamy czas dwa miesiące.

reklama
Czemu cukier ma takie duże znaczenie przy transferze? Zmniejsza znacząco szanse na powodzenie?
Mi lekarz powiedział, ze ograniczenie cukru ma wpływ na jakość komórek, nie koniecznie przy transferze. Ze to jedyna rzecz jaka możemy zrobić ( bo go męczyłam co mogę zrobić). Nie mówił żeby nie pic alko tylko właśnie cukier ograniczyć. Ale alkohol to tez cukier...hmm

No już powoli muszę wrócić do pracy, moja córeczka ma za chwilę 15 miesięcy. Do żłobka zapisałam, ciągle nerwowa chodzę , mężowi nawijam jak ona sobie poradzi , jak mam ją zostawić. Jeszcze kombinuję i od sierpnia ruszamy z adaptacją do żłobka , mamy czas dwa miesiące.
Mogę się tylko domyślać jak Ci jest ciężko rozstać się ze swoją myszeczką😱. Weź tak daj komuś w obce ręce 🤔. Masakra

Kurcze co chce napisać to staje się nieważne albo już po fakcie 😂😂😂 dziś upał straszny jeszcze szef mnie ściga , jutro idę do niego do domu....kuwa do pracy trza wracać. Nie wiem jak to będzie, jak ja teraz nieogarnięta jestem ....
Dziewuszki pamiętajcie jutro na wybory marsz....każdy głos jest ważny.
hehehhee niunia przy tobie to sie czuje troche jak bym miala dzien swistaka :p Chyba ci bede robic specjlnie umpomnienia na privie - uwielbiam te twoeje wpisy - ty chyba wiecznie zaspana i spozniona ;)

hehehhee niunia przy tobie to sie czuje troche jak bym miala dzien swistaka :p Chyba ci bede robic specjlnie umpomnienia na privie - uwielbiam te twoeje wpisy - ty chyba wiecznie zaspana i spozniona ;)
I jeszcze z cycami na wierzchu 😂. Ja taką mam ciągle Motylek przed oczami 😂. Nasza roznegliżowana Madonna 😂😘😘

Jejjjuuuu jaka trudna decyzja i sytuacja - ja zjak bym miala soje dziecko MALE to bym sie z nim nie rozstawala.... Ale wiem ze najczesciej trzeba odstawic od cyca ;(

I jeszcze z cycami na wierzchu 😂. Ja taką mam ciągle Motylek przed oczami 😂. Nasza roznegliżowana Madonna 😂😘😘
tak ja caly czas widze jej duze sutki !!!!!!!!!!!! :o :o :o OMG chyba przegielam !!! no i caly czas coreczka w ramionach a motylek siedzi z komorka w jedenej rece i wkurzona odpisuje 😍😍😍 Dlaczego nie moge miec takich osob wokol sienie - ale wiecie co moja cycata sie wyrobila- ona mnie chyba kocha ;)

Mi lekarz powiedział, ze ograniczenie cukru ma wpływ na jakość komórek, nie koniecznie przy transferze. Ze to jedyna rzecz jaka możemy zrobić ( bo go męczyłam co mogę zrobić). Nie mówił żeby nie pic alko tylko właśnie cukier ograniczyć. Ale alkohol to tez cukier...hmm
Rozumiem. Muszę się wziąć w końcu u siebie za to ograniczanie cukru, bo ostatnio przesadzam 😛

reklama
tak ja caly czas widze jej duze sutki !!!!!!!!!!!! :o :o :o OMG chyba przegielam !!! no i caly czas coreczka w ramionach a motylek siedzi z komorka w jedenej rece i wkurzona odpisuje 😍😍😍 Dlaczego nie moge miec takich osob wokol sienie - ale wiecie co moja cycata sie wyrobila- ona mnie chyba kocha ;)
Ale nam zaraz @motylek24 wpierdziel spuści 😂
Super że się z Cycatą zakumplowałaś, potrzebna Ci taka trzpiotka zabawna teraz a nie jakiś smutas 😄

Do góry