reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Milagros, wedle życzenia kciuki zaciśnięte.
Odpoczywaj teraz, ile się tylko da. I pamiętaj, jesteś w ciąży :-) :-)
Odpoczywaj teraz, ile się tylko da. I pamiętaj, jesteś w ciąży :-) :-)
gosia__1983
Długa koszula tzn do kostek czy jaka bo ja nie mam koszuli nocnej, to jaką mam wziąść??Gosia
jedyna rzecza jaka wzielam na punkcje to dluga koszulka. bardziej dyskretna i lepiej sie z tym czulam. kapci nie bralam bo na fotelu bylam w skarpetkch )
gosia__1983
No to taką bede miała wezmę brata lub narzyczonego oni wyrośnięci to na mnie bedzie prawie do kolanGosia ja wzięlam taką koszulę - podkoszulkę do pół łydki - sorry - uda, taka krótka miniówa ;-)
gosia__1983
Tak we Wrocławiu, ale tak troche dziwnie w tych zielonych prawie przezroczystych to może lepiej swoja koszulkegosia a Ty się leczysz w Invimedzie Wrocław? Jeśli tak, to nie musisz nic brac. Wszystko dostaniesz na miejscu :-)
reklama
Oskaa
Witaj IKasia :-) i zaciskam za działania &&&&&&&&&&&& U mnie w klinice badania też są wazne 6 miesięcy.
milagors jak tam Mamuniu? :-) Pij dużo i odpoczywaj. Trzymam kciuki, żeby maluszki zostały z Toba na całe 9 miesięcy &&&&&
No tak, a ja jutro na betę. Mąż ze mną bedzie :-)
Od wczoraj mam znow wzdęty i dość bolący brzuch - nie wiem czy to lekka hiperka... Leże i dużo pije. I jestem dobrej myśli
milagors jak tam Mamuniu? :-) Pij dużo i odpoczywaj. Trzymam kciuki, żeby maluszki zostały z Toba na całe 9 miesięcy &&&&&
No tak, a ja jutro na betę. Mąż ze mną bedzie :-)
Od wczoraj mam znow wzdęty i dość bolący brzuch - nie wiem czy to lekka hiperka... Leże i dużo pije. I jestem dobrej myśli
Podziel się: