reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super ja się dziś też umówiłam wizytę na 1.07 pora ruszyć w dalszą drogę. Z jednej strony bardzo się cieszę z drugiej boję 😪
Ja narazie jestem podekscytowana. Narazie robię notatki o co pytać bo znając życie w dniu wizyty będę tak zaadresowana że połowy zapomnę.

Też czytałam o tej diecie napewno oczyszcza organizm , ale wszystko od tego organizmu zależy jak zareaguje , jak bym stopniowo trochę podeszła nie od razu do tej diety tylko sobie taki mały detoks sama ułóż i zobacz jak ci pójdzie;))
Moja kolezanka byla nawet na wczasach 2 tyg.gdzies z jednym z tych miejsc dr Dabrowskiej.Najpierw sie dziwila dlaczego jest tyle toalet pozniej jyz wiedziala😄To jest raczej dieta oczyszczajaca i dla twardzieli.Ona na pewien czas wprowadzila zdrowe jedzenie a jej corka nic a nic bo to nie dla niej.Teraz kolezanka moze nie wrocila do dawnej figury ale zdrowe nawyki zniknely.

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Dumam nad depilacja laserową.
Ale włosy na nogach mam nie kruczo czarne raczej jaśniejsze. Czy ktoś sobie robił? Czy to coś dało? I jaki był koszt?
I co z pachami i muszelka? I czy w ciąży można.
Mam już dosyć maszynki. A im brzuch większy tym gorzej niedługo stop i muszelki nie będzie widać A potem to nie będzie czasu na golenie. A ja nie lubię wersji na Yeti.
Taka depilacja daje efekty po kilku zabiegach.Efekty sa super.Ale szanujacy sie salon nie zrobi Ci teraz to powinno robic sie w okresie jesienno-wiosennym.Taka mam wiedze od kolezanki ktora robila laser

reklama
Do góry