Super ja się dziś też umówiłam wizytę na 1.07 pora ruszyć w dalszą drogę. Z jednej strony bardzo się cieszę z drugiej bojęZapisałam się już na 1 wizytę
Bocian Bialystok 18.07 podobno
dobre laboratorium embrioligiczne.
Zobaczymy.
reklama
Alkalalka82
Fanka BB :)
Ja narazie jestem podekscytowana. Narazie robię notatki o co pytać bo znając życie w dniu wizyty będę tak zaadresowana że połowy zapomnę.Super ja się dziś też umówiłam wizytę na 1.07 pora ruszyć w dalszą drogę. Z jednej strony bardzo się cieszę z drugiej boję
Moja kolezanka byla nawet na wczasach 2 tyg.gdzies z jednym z tych miejsc dr Dabrowskiej.Najpierw sie dziwila dlaczego jest tyle toalet pozniej jyz wiedzialaTo jest raczej dieta oczyszczajaca i dla twardzieli.Ona na pewien czas wprowadzila zdrowe jedzenie a jej corka nic a nic bo to nie dla niej.Teraz kolezanka moze nie wrocila do dawnej figury ale zdrowe nawyki zniknely.Też czytałam o tej diecie napewno oczyszcza organizm , ale wszystko od tego organizmu zależy jak zareaguje , jak bym stopniowo trochę podeszła nie od razu do tej diety tylko sobie taki mały detoks sama ułóż i zobacz jak ci pójdzie)
Zalezy jaki masz ulozony plsn bo moga byc np.same warzywa i ze 2 wybrane owoce po kilku dniach!Tez o tej diecie słyszałam dużo dobrego, może warto się poświecić. Tam się je tylko warzywa, owoce i kasze jeśli dobrze kojarzę?
Wyślę, wyślę, tylko ja z doskoku forum nadrabiam, bo ciezko tyramA Ty mi swoje na priva!
Jak ktoś ma rady o co mam pytać przed rozpoczęciem procedury chętnie się dowiem i skorzystam z cennych radJa narazie jestem podekscytowana. Narazie robię notatki o co pytać bo znając życie w dniu wizyty będę tak zaadresowana że połowy zapomnę.
Alkalalka82
Ja teżJak ktoś ma rady o co mam pytać przed rozpoczęciem procedury chętnie się dowiem i skorzystam z cennych rad
Taka depilacja daje efekty po kilku zabiegach.Efekty sa super.Ale szanujacy sie salon nie zrobi Ci teraz to powinno robic sie w okresie jesienno-wiosennym.Taka mam wiedze od kolezanki ktora robila laserDziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Dumam nad depilacja laserową.
Ale włosy na nogach mam nie kruczo czarne raczej jaśniejsze. Czy ktoś sobie robił? Czy to coś dało? I jaki był koszt?
I co z pachami i muszelka? I czy w ciąży można.
Mam już dosyć maszynki. A im brzuch większy tym gorzej niedługo stop i muszelki nie będzie widać A potem to nie będzie czasu na golenie. A ja nie lubię wersji na Yeti.
reklama
annemarie
U mnie w takiej krotkiej.A to w narkozie się robi?
Podziel się: