@cikulinka @Wiórka wszystkirgo najlepszego! oby spełniło się wasze największe marzenie!
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dołożyłabym estrofem i progesteronu też bym dołożyła. Ile bierzesz?Dziewczyny. 1 weryfikacja . Beta < 0.200 , estriadol 429 a progesteron 14.9 , co myślicie??
Netiaskitchen
Wino poczeka i wino zrozumie... Przykro mi Kochana...Myślałam że mi dziś odstawi.
Nie podejmę takiej decyzji sama.
Ale może zamiast czekać do czwartku to może w środę pójdę na bete.
Wolę żeby się teraz to zakończyło niz za parę tygodni.
A już wino chlodzilam w lodówce żeby dziś się sponiewierac [emoji29]
Estrofem 2×1 , luteine mam 3×3 ale brałam troszku więcej i 2 ×1 pod język. Widać za mało . Strasznie się denerwuje. Liczyłam ,że chociaż 1 zobaczę w hcg . To mój 3 transfer . Wzięłam dwa mrozakiDołożyłabym estrofem i progesteronu też bym dołożyła. Ile bierzesz?
Ananasowa93
bardzo słabiutko. Estradiol powinien być około 1000 a progesteron około 20Dziewczyny. 1 weryfikacja . Beta < 0.200 , estriadol 429 a progesteron 14.9 , co myślicie??
U mnie beta nie urosła
Dziś dopiero 3 dpt. . Podane blastocystybardzo słabiutko. Estradiol powinien być około 1000 a progesteron około 20
U mnie beta nie urosła
Ananasowa93
U mnie tez blastocysta 4.1.1 3 dpt miałam estradiol 1800 a progesteron 16,6.Dziś dopiero 3 dpt. . Podane blastocysty
U mnie niestety beta 0 do końca
Ale u Ciebie jeszcze nic nie jest przesadzone chociaż niestety mi lekarz mówił ze estradiol w okolicy 1000 powinien być
Chciałabym żeby u Ciebie było inaczej
Oszaleje do czwartku .U mnie tez blastocysta 4.1.1 3 dpt miałam estradiol 1800 a progesteron 16,6.
U mnie niestety beta 0 do końca
Ale u Ciebie jeszcze nic nie jest przesadzone chociaż niestety mi lekarz mówił ze estradiol w okolicy 1000 powinien być
Chciałabym żeby u Ciebie było inaczej
Ananasowa93
W środę zrób bete to będzie 6 dpt jak będzie 0 to chyba wszystko jasne. A jak będzie coś to będzie radośćOszaleje do czwartku .
reklama
Netiaskitchen
Tez miałam zerową betę w 3dpt. Kluczowe dni przed Tobą Zobaczymy co Ci powie lekarz, ale jakbym miała rozpisywać Ci leki to spokojnie bym zrobiła estrofem na 3x1 lub 4x1, a luteinę dowcipną na 3x4, podjezykową 3x2 lub 3x3. Nie masz prolutexu?Estrofem 2×1 , luteine mam 3×3 ale brałam troszku więcej i 2 ×1 pod język. Widać za mało . Strasznie się denerwuje. Liczyłam ,że chociaż 1 zobaczę w hcg . To mój 3 transfer . Wzięłam dwa mrozaki
Podziel się: