@Fredka bo chyba się zapomniała takie piękne te królowe moje dopiero zaczynaja błyskać kolorem ale ja nie mam takich ślicznych odmian jak Ty kochana Ja dziś znowu dużo pracy a głowa boli mnie okropnie nie wiem czemu, chyba zmiana pogody. Dobrze, ze chociaż jest słoneczko miłego dnia kochane
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Ale to nie jest domeną księży tylko po prostu ludzi. BO TO SA LUDZIE. I tak samo jak w innych grupach społecznych zdarzają się dobrzy i źli. Empatyczni i nie. Szlachetni i pozbawieni uczuć wyższych. To są właśnie ludzie i przez pryzmat ludzki trzeba ich postrzegać. Po święceniach nie wyrastają im aureole.
Mogą pomóc ale mogą też zaszkodzić dlatego trzeba wiedzieć kim jest ten człowiek któremu powierza się swoje tajemnice część siebie i swojego życia.
Mogą pomóc ale mogą też zaszkodzić dlatego trzeba wiedzieć kim jest ten człowiek któremu powierza się swoje tajemnice część siebie i swojego życia.
Właśnie to jest wkur...jące,co parafia to inne zasady. Trafisz na księdza z powołania-nie będzie widział problemu. Trafisz na chu.a i pedofila będzie robił problem,trafisz na materialiste i kasa wszystko załatwi. Zero odgórnych zasad. kazdy robi co chce.
@bazylia128 proszę o dodanie:22.06 beta
Aaaanna
Myślę że powinnaś zadzwonić i zapytać jak oni to widzą przyrasta na pewno ale też nie jakoś bardzo dużo.
Dziewczyny kolejne wyniki.
11 dpt 12.8
12 dpt 16.2
14 dpt 28,8
Ostatni przyrost w 48h to 75%.
Czekam na tel od Dr.
Brać dalej leki. Sprawdzić betę w czwartek.Myślę że powinnaś zadzwonić i zapytać jak oni to widzą przyrasta na pewno ale też nie jakoś bardzo dużo.
Powiedziała że nie chce robić dużych nadziei, ale ze przyrasta i to ważne.
W czwartek myślę że się sprawą wyjasni
Netiaskitchen
Trzymaj się...Dziewczyny kolejne wyniki.
11 dpt 12.8
12 dpt 16.2
14 dpt 28,8
Ostatni przyrost w 48h to 75%.
Czekam na tel od Dr.
Dokładnie tak ale ci ludzie są w jakiejś instytucji i irytuje mnie to że nie ma ogólnie ustalonych zasad tylko kazdy robi na swoim podworku to co mu sie poboda. Odnośnie tematu chrzestnych np bez bierzmowania czy ślubu cywilnego,w jednej parafii się zgodzą a w innej już nie.Ale to nie jest domeną księży tylko po prostu ludzi. BO TO SA LUDZIE. I tak samo jak w innych grupach społecznych zdarzają się dobrzy i źli. Empatyczni i nie. Szlachetni i pozbawieni uczuć wyższych. To są właśnie ludzie i przez pryzmat ludzki trzeba ich postrzegać. Po święceniach nie wyrastają im aureole.
Margoolcia
Mnie się wydaje że uprawa róż nie jest taka trudna. Jeśli nawet to w końcu jak się nauczyć jeśli nie w praktyce. Byłam trzy lata temu totalnie zielona a nazamawialam sobie róże kolekcjonerskie. Są wrażliwe na zimno Żyją do dziś po powrocie do domu zrobię im zdjęcie i się pochwalęNie jesteś nienormalna, jesteś po prostu szczęśliwa
Róże są wieloletnie, ale są bardzo kapryśne i lepiej nie rozpoczynać z nimi swojej przygody jak się jest zielonym . Można się szybko zniechęcić
Surfinie to bardzo wdzięczne kwiatki, jak wszystkie sezonowe . Tylko podlewać i będzie cudnie
reklama
bazylia128
Ale sie u wczoraj zadzialo
Podziel się: