reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja ;) @Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt ;) Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie ;) trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie ;) bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu ;) Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to ;) Ja sie odezwe w 6 dpt...

@Ugly80 chyba nie do konca cie rozumiem a fakt ze mialas ciezkie zycie juz chyba kilkkorotnie wykorzystywalas - kazada z nas ci wspolczuje ale czasami troche przesadzalas i z Toba tez sie zegnam z tego moejsca - nie pisz juz do mnie - lekarze cie pokieruja ;) @Smętna30 hehehehe wybacz ale jak bym miala przytoczyc twoj pierwszy post na forum i to tez nie bil najwieksza wiara ;)

Może i nie bił najwiekszą wiarą ale mi akurat pod wieloma względami in vitro "pozowliło" dojrzeć - szczególnie w wierze w Boga. I nie szukam tu w tym względzie poparcia ani nikogo nie chce "prostować", tylko kazdy może pisać o czym chce to uważam, ze moge rozumieć rozterki @Margoolcia bo sama przez to przechodziłam. I mam cudownego Męża ktory mk pomógł zrobic ten krok. Jak widać kazdy jest inny, kazdy ma inne problemu i rozterki w zyciu ale uwazam, że najwazniejszy jest wzajemny SZACUNEK do tych "inności". Jak mnie jakiś post nie leży to milczę i staram sie nikogo nie obrażać. Ale po wczorajszych wpisach @Ugly80 miarka się przebrała.

@Liliana87 , @Netiaskitchen dziekuje za zrozunienie 😘

reklama
@Fredka bo chyba się zapomniała ;) takie piękne te królowe 😍😍😍😍😍😍😍 moje dopiero zaczynaja błyskać kolorem ale ja nie mam takich ślicznych odmian jak Ty kochana ❤️❤️❤️ Ja dziś znowu dużo pracy a głowa boli mnie okropnie nie wiem czemu, chyba zmiana pogody. Dobrze, ze chociaż jest słoneczko ;) miłego dnia kochane 😘
Siemanko psiorko ❤️. No w końcu jesteś 😘
Mnie wczoraj tak mocno głowa nawalała 🙄. Teraz też mnie lekko pobolewa 🙄
Dziś wrzucę jakaś niespaloną różyczkę 😘

Do góry