klaudiaanita
Fanka BB :)
Whyyy?Kochane moje - chcialam sie dzisiaj z Wami pozegnac ;( @Aaaanna - nominuje cie do prowadzenia kalendarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Whyyy?Kochane moje - chcialam sie dzisiaj z Wami pozegnac ;( @Aaaanna - nominuje cie do prowadzenia kalendarza
@Ugly80 chyba nie do konca cie rozumiem a fakt ze mialas ciezkie zycie juz chyba kilkkorotnie wykorzystywalas - kazada z nas ci wspolczuje ale czasami troche przesadzalas i z Toba tez sie zegnam z tego moejsca - nie pisz juz do mnie - lekarze cie pokieruja @Smętna30 hehehehe wybacz ale jak bym miala przytoczyc twoj pierwszy post na forum i to tez nie bil najwieksza wiara
Whyyy?
[emoji853]
Jesteśmy wszyscy tylko ludzmi. Robimy co chcemy a potem jeszcze to racjonalizujemyZ reguły nagina.y zasady aby nam było dobrze
Siemanko psiorko . No w końcu jesteś@Fredka bo chyba się zapomniała takie piękne te królowe moje dopiero zaczynaja błyskać kolorem ale ja nie mam takich ślicznych odmian jak Ty kochana Ja dziś znowu dużo pracy a głowa boli mnie okropnie nie wiem czemu, chyba zmiana pogody. Dobrze, ze chociaż jest słoneczko miłego dnia kochane