bazylia128
Fanka BB :)
Ja tez - u kogo jestes?Gameta Rzgów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez - u kogo jestes?Gameta Rzgów
Blastocysta bardzo dobrej jakości ale tylko jeden podany bo po cesarce nie dają tak szybko 2@Doris30:-) kochanie mialas jeden czy dwa zarodk podane? - Wiesz jakiej byl morflogii ?
To musimy lecieć już teraz, żeby wyrobić się przed twoją ciążą ;-)chce isc z toba w miasto
Ojjj to mamy jeszcze troche czasu Musze pamietac zeby zalozyc jakies najgorsze butyTo musimy lecieć już teraz, żeby wyrobić się przed twoją ciążą ;-)
Mieszkanie mam po babci, więc mi się fuksło. Jak pójdzie to spłacę kredyt hipoteczny i jeszcze mi trochę zostanie . Czekam na tych chętnych właśnie, są napaleni bo podbili poprzedniego chętnego o 10tys bez żadnego gadania . Potem się odezwę bo siedzę kuwa w stresie, ja nie lubię takich spraw ogarniaćAle fajnie Skad masz takie mieszkanie? quwa wychodzi na to ze to ja tylko taka gola i wesola Nie zrobilam kotlecikow bo u nas jest taki upal ze az skwierczy i mi sie nie chcialo - to Łukasz zamowil jedzonko. Ale pych sprobuje kiedys to zrobic: taki dosc spory kotlet mielony z brokulem, zaiwniety w nalesnik i polane serem pyyycchhhaaaaa
to teraz jeszcze tylko transfer ogarnieszi w wszystko sie bedzie układałoMieszkanie mam po babci, więc mi się fuksło. Jak pójdzie to spłacę kredyt hipoteczny i jeszcze mi trochę zostanie . Czekam na tych chętnych właśnie, są napaleni bo podbili poprzedniego chętnego o 10tys bez żadnego gadania . Potem się odezwę bo siedzę kuwa w stresie, ja nie lubię takich spraw ogarniać
Justyna Makowska ale za tydzień idzie na urlop i transfer poprowadzi Połeć i liczę że może on będzie miał tą szczęśliwą rękęJa tez - u kogo jestes?