Zrobiłam bordowe, chciałam ci zrobić zdjęcie, zdjęłam skarpety i patrzę że na jednej stopie nie dałam topu . I włoski że skarpetek ki się poprzyklejaly do lakieruuhuhuhuhuhuhu sexi flexi mamuska @fredka84 ma pewnie cos podchodzace pod czarne
reklama
Tak, caly czas i wstaje tylko do toalety. Dzisiaj się przeszłam poleżeć na balkon.Zle sie czujesz? I ty tak caly czas musisz lezec i tylko do ubikacji wstajesz?
bazylia128
Fanka BB :)
Taaaaaaaaaa ze skarpetki yhyyyZrobiłam bordowe, chciałam ci zrobić zdjęcie, zdjęłam skarpety i patrzę że na jednej stopie nie dałam topu . I włoski że skarpetek ki się poprzyklejaly do lakieru
bazylia128
Jejkkuuu i ile to juz trwa?Tak, caly czas i wstaje tylko do toalety. Dzisiaj się przeszłam poleżeć na balkon.
Ja byłam w zeszłym tygodniu na pedi . I dzień przed tak sobie patrze i mówię sama do siebie - zapuscilas się trochę kobieto w tych rejonach I mialalm nawet plan, żeby trochę sobie ogarnąć ... ale myśle sobie - kurde płacić i jeszcze pójść ze zrobionymi ?! No way ale teraz nowrmalnie jakbym odżyła kocham zadbane kobiece stopy . Zawsze latem patrze pierwsze na ... stopy i jak widzę skorupę na piętach - sorrry nie zaprzyjaźnimy się raczejNieeeeeeeeeeeeee zrobiłam, nie chciało mi się . Kurde, całe lato w kozakach będę chodzić
motylek24
Hehe niestety zostało jakieś 5 kg w zapasie. Przecież nie będę się teraz odchudzać. Syna karmiłam 2.5 roku, na koniec ważyłam 48 kg. Teraz czekam bo nie chce mi się biegać z mlecznymi cycami, tym razem mam jakieś wrażliwe te cycki i zastój zaraz mnie dopada. Takie tam usprawiedliwienieAle fajnie ❤❤❤ pewnie chudzinka z ciebie
bazylia128
Patrzcie na to On jest zaobraczkowany i tak juz chyba z 15 min siedzi
motylek24
Może.jest zmęczony , z lotu wraca do swojego właściciela. Daj mu pić, jeśli masz trochę ziaren ( może być nawet ryż).Zobacz załącznik 1130083
Patrzcie na to On jest zaobraczkowany i tak juz chyba z 15 min siedzi
reklama
Muszę pamiętać żeby przy Tobie w kaloszach chodzić . Ja mam brzydkie stopy i na dodatek na dużym palcu taki odcisk mi się zrobił . Teraz nie ryzykuje wizyty u podologa, bo ta jeb.ana immunopresjaJa byłam w zeszłym tygodniu na pedi . I dzień przed tak sobie patrze i mówię sama do siebie - zapuscilas się trochę kobieto w tych rejonach I mialalm nawet plan, żeby trochę sobie ogarnąć ... ale myśle sobie - kurde płacić i jeszcze pójść ze zrobionymi ?! No way ale teraz nowrmalnie jakbym odżyła kocham zadbane kobiece stopy . Zawsze latem patrze pierwsze na ... stopy i jak widzę skorupę na piętach - sorrry nie zaprzyjaźnimy się raczej
Podziel się: