reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to ty z Gamety? !! Czemu nie pisalas? W ktorej Gamecie? No mnie leczy Pawel Ra..wan ;) Wiesz jak sie u niego lecze ponad dwa lata i na poczatku tez mi baaaardzo odradzal PGD, a pozniej sam zalecil. U nas sytuacja po stymulce byla bardzo napieta i nie wiem jak to do konca jest z ta plcia. Wiem ze DGD kiedys pisala ze za kazdym razem badali zarodek i tez znali plec ;)
Jest plec podana. Muszą sprawdzić plec bo sprawdzają chromosomy. Jak już pisałam, miałam męski zarodek z dwoma chromosomami Y.

Oj tak samopoczucie poszło o 100% w gore. Samo to ze muszę codziennie ładnie wyglądać to już mi dodaje pewności siebie 😉 myśli i tak krążą w temacie starań i in vitro, histeroskopi itp. po transferze tez najlepiej jest być w pracy bo w domu można kicka dostać. Nawet nie będę opisywać co wyprawialam po transferze przez ten tydzień w domu bo byście mnie do psychiatry wysłały 🤪🤪🤪
Mam w pracy dziewczyny 22 i 27 lat. Jedna ma córkę 6 lat druga nie ma jeszcze a ta młodziutka to nawet o tym nie myśli i tak trudno złapać wspólny temat ... ale są super pozytywne i jest dużo śmiechu 🥳🥳❤️ Jedna szuka atrakcji dla 6 łatki, druga rozkręca z mężem firmę wiec gada tylko o tym a trzecia o paznokciach, wycieczkach i jedzeniu 😂 także mówię wam misz masz a ja i tak mogę się wygadać tylko tutaj 🤪🤪
Jak dobrze ze Was mam ❤️❤️
No kochana, ale ci się towarzystwo trafiło 😊. Ja tak sobie myślę że chyba idealne, bo nikt nie będzie ci smucił😊. A gadki o pierdołach są baaaardzo potrzebne w naszej stresującej sytuacji 😘😘😘. Cieszę się z Tobą myszeczko że do ludzi wyszłaś, ja cały czas powtarzam że bez pracy bym padła trupem w domu 😊

Dzień dobry 😁 dzwoniłam wczoraj do Znachora i chwilkę z nim pogadałam 😅 jestem zablokowana ale to było oczywiste...Mówił, ze większość kobiet tak ma jeśli nie ma fizycznej przyczyny nie możności zajścia w ciąże...mówił to co mówił @klaudiaanita czyli, ze okres ciąży mojej mamy był stresujący i mnie zablokowało już wtedy...ze mężczyźni mogą się moczyć nawet do 25 roku życia a kobiety nie mogą zajść w ciąże...No i ja chce jechać już w przyszłym tygodniu na odblokowanie 😅😅 a co mi zależy, spróbuje wszystkiego byleby tylko się udało 💪 fajny ten dziadziuś, nie obiecywał gruszek na wierzbie ale powiedział, ze spróbuje pomóc...Zobaczymy ;)

Czesc dziewczyny.Mialam dzisiaj sen a pro po wybierania sie do znachora.Snilo mi sie ze samochod wypelniony niektorymi z Was-pamietam jedynie @fredka84 jako dlugowlosa niesmiala!Blondynke-przyjechal po mnie do pracy.No i pojechalysmy...😁
No co ty 😂😂😂. Widzę że chcesz się ze mną karnąć😂
Ja już raczej taka szatynka i włosy ledwo ramion sięgają 😜. Słaba jesteś wróżbitka 😂

reklama
Dzień dobry 😁 dzwoniłam wczoraj do Znachora i chwilkę z nim pogadałam 😅 jestem zablokowana ale to było oczywiste...Mówił, ze większość kobiet tak ma jeśli nie ma fizycznej przyczyny nie możności zajścia w ciąże...mówił to co mówił @klaudiaanita czyli, ze okres ciąży mojej mamy był stresujący i mnie zablokowało już wtedy...ze mężczyźni mogą się moczyć nawet do 25 roku życia a kobiety nie mogą zajść w ciąże...No i ja chce jechać już w przyszłym tygodniu na odblokowanie 😅😅 a co mi zależy, spróbuje wszystkiego byleby tylko się udało 💪 fajny ten dziadziuś, nie obiecywał gruszek na wierzbie ale powiedział, ze spróbuje pomóc...Zobaczymy ;)
Super, jedź i próbuj ❤️. Jak bym miała bliżej to nawet bym się nie zastanawiała, a tak to muszę planować i z mężem się kłócić 😜. Wczoraj powiedział że mam nigdzie nie jeździć i nie spotykać się z ludźmi z internetu bo to podejrzane i niebezpieczne 🙄. Ja mu mówię, że się spotykam za tydzień z @Murawa jak pojadę na wizytę do Szczecina a jakby co to z nią jadę, no i już będę ją znała 🙃. @Murawa mam nadzieję, że nie jesteś grubym, starym i zboczonym facetem, co? 😂😂😂

Do góry