Jak Murawa ze mną pojedzie albo ktoś to jadę, a co tam. Ale jak sama to odpuszczęAle jedziesz czy odpuszczasz?
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Jak Murawa ze mną pojedzie albo ktoś to jadę, a co tam. Ale jak sama to odpuszczę
Dzwoniłam hehehe
Motylku, ja wiem kochana co chcesz powiedzieć i ja wiem że masz duuuużo racji . Ale wiesz jak to jest, tonący się brzytwy chwytaFredzioszko moja kochana ja jestem po linii męża twego, szkoda pieniążków. Nie gniewaj siy na niego. Jeśli bardzo chcesz jechać do tego znachora to jedź
K
O kuwa, dobry jest . Padam że śmiechu . Ach ci faceciMój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil Dodał mi takiej otuchy że szok
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul
OPOWIADAJ!!!!!Dzwoniłam hehehe
K
O kuwa, dobry jest . Padam że śmiechu . Ach ci faceci
Noo, mój jest wyjątkowo zabawny
motylek24
Dlaczego napisałam jedź bo nie da ci to spokoju. Tylko na meżula nie gniewaj się ani nie zmuszaj, nie potrzebujecie konfliktow.Motylku, ja wiem kochana co chcesz powiedzieć i ja wiem że masz duuuużo racji . Ale wiesz jak to jest, tonący się brzytwy chwyta
Może rzeczywiście udajcie się tam razem,
wariatki zobaczycie jaka skuteczność.
motylek24
Nic się nie martw, tutaj możesz się wygadać. On ostatecznie w tej całej procedurze jest potrzebny tylko na chwilęMój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil Dodał mi takiej otuchy że szok
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul
Nic się nie martw, tutaj możesz się wygadać. On ostatecznie w tej całej procedurze jest potrzebny tylko na chwilę
Dokładnie.. Tylko oddać material i nara
Cieszę się że mam tu Was
reklama
No opowiadaj kochana bo padniemy tu z ciekawości!!!!Dzwoniłam hehehe
Podziel się: