reklama
@Smętna30 kochana wszystkiego najlepszego. Pociechy z meza a niedługo pociechy z maluszka niech ten dzień przyniesie Ci tylko dobre wspomnienia
za niedługo i moje 30 urodziny
Ja też w tym roku mialam 30 urodziny
Artemida90
Fanka BB :)
Mocny 1990 rocznikJa też w tym roku mialam 30 urodziny
Mocny 1990 rocznik
Najlepszy
@Smętna30
Kochana ! Taka młodziutka a taka dojrzała!!! Dziś Twoje 30 urodzinki!!! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy- niech Ci mężuś w łóżku tańczy!!! Cudownego dnia, samych miłych gestów, zdrowia i szczęścia do końca Twoich dni! Największe Twoje marzenie śpi pod Twoim sercem [emoji170][emoji173][emoji170][emoji173] dlatego tegoroczne urodziny są na pewno wyjątkowe [emoji7] Bądz zawsze sobą- nie zmieniaj się- takich ludzi jak Ty jest na świecie malutko ! 100 lat i udanego świętowania! [emoji512][emoji513][emoji323][emoji322][emoji255][emoji257][emoji254]Zobacz załącznik 1126479
O matko kochana jakie piękne życzenia i znowu wyje (to już dzisiaj piąty raz) oby się wszystko spełniło DZIĘKUJĘ
@Smętna30
Kochana ! Taka młodziutka a taka dojrzała!!! Dziś Twoje 30 urodzinki!!! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy- niech Ci mężuś w łóżku tańczy!!! Cudownego dnia, samych miłych gestów, zdrowia i szczęścia do końca Twoich dni! Największe Twoje marzenie śpi pod Twoim sercemdlatego tegoroczne urodziny są na pewno wyjątkoweBądz zawsze sobą- nie zmieniaj się- takich ludzi jak Ty jest na świecie malutko ! 100 lat i udanego świętowania!Zobacz załącznik 1126479
O matko kochana jakie piękne życzenia ❤❤❤❤❤ i znowu wyje (to już dzisiaj piąty raz) oby się wszystko spełniło DZIĘKUJĘ ❤❤❤❤
@Smętna30 Kochana wszystkiego najlepszego w dni urodzin duzo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń ❤
Dziękuję kochana
@Smętna30 wszystkiego naj naj najlepszego myszko, zdrowego dzidziusia, mniej wrednych ludzi wokół Ciebie, cierpliwości do męża no i co by tu jeszcze ty szczylu . Szczęśliwego macierzyństwa w końcu
Ps nie jestem zbyt dobra w składaniu życzeń, wybacz
Kochana Fredko życzenia są piękne i wyjątkowe i BARDZO Ci dziękuję
@Smętna30
Z okazji urodzinek, życzę Ci dalej bardzo nuuudnej ciąży, a już na jesieni, wymarzonej ukochanej różowej pupci najcudowniejszego Waszego Maleństwa !!! Piękne urodziny, nawet mimo tej zarazy, bo piękne chwile przed Tobą!!! Wykorzystaj dzisiejszy dzień na same przyjemności, daj się rozpieszczać
Zdjęcie tortu mile widziane chociaż sobie obślinimy telefon
Dziękuję Słoneczko i wiem, że Cię rozczaruje ale ja nienawidzę tortów u mnie jako tort w tym roku jest malinowa chmurka a do tej pory robiłam kupne bezy przekładane lodami domowymi (tymi z paczki)
@Smętna30 Ja również Ci życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji 30 Urodzin, niech wszystko o czym marzysz sie spełni
Dziękuję moje największe zyciowe marzenie rośnie właśnie pod moim sercem i jestem najszczęśliwsza na świecie
reklama
Dziękuję bardzo Bazylko i tak, to najcudowniejsze urodziny jakie kiedykolwiek miałam
Podziel się: