reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Smętna30
Kochana ! Taka młodziutka a taka dojrzała!!! Dziś Twoje 30 urodzinki!!! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy- niech Ci mężuś w łóżku tańczy!!! Cudownego dnia, samych miłych gestów, zdrowia i szczęścia do końca Twoich dni! Największe Twoje marzenie śpi pod Twoim sercem [emoji170][emoji173][emoji170][emoji173] dlatego tegoroczne urodziny są na pewno wyjątkowe [emoji7] Bądz zawsze sobą- nie zmieniaj się- takich ludzi jak Ty jest na świecie malutko ! 100 lat i udanego świętowania! [emoji512][emoji513][emoji323][emoji322][emoji255][emoji257][emoji254]Zobacz załącznik 1126479

O matko kochana jakie piękne życzenia ❤️❤️❤️❤️❤️ i znowu wyje (to już dzisiaj piąty raz) 😂😂oby się wszystko spełniło 🥰🥰🥰 DZIĘKUJĘ ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

@Smętna30
Kochana ! Taka młodziutka a taka dojrzała!!! Dziś Twoje 30 urodzinki!!! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy- niech Ci mężuś w łóżku tańczy!!! Cudownego dnia, samych miłych gestów, zdrowia i szczęścia do końca Twoich dni! Największe Twoje marzenie śpi pod Twoim sercem
emoji170.png
emoji173.png
emoji170.png
emoji173.png
dlatego tegoroczne urodziny są na pewno wyjątkowe
emoji7.png
Bądz zawsze sobą- nie zmieniaj się- takich ludzi jak Ty jest na świecie malutko ! 100 lat i udanego świętowania!
emoji512.png
emoji513.png
emoji323.png
emoji322.png
emoji255.png
emoji257.png
emoji254.png
Zobacz załącznik 1126479

O matko kochana jakie piękne życzenia ❤❤❤❤❤ i znowu wyje (to już dzisiaj piąty raz) 😂😂oby się wszystko spełniło 🥰🥰🥰 DZIĘKUJĘ ❤❤❤❤😘😘😘😘

@Smętna30 Kochana wszystkiego najlepszego w dni urodzin 🥂🎂🎁 duzo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń ❤😘

Dziękuję kochana ❤️❤️❤️

@Smętna30 wszystkiego naj naj najlepszego myszko, zdrowego dzidziusia, mniej wrednych ludzi wokół Ciebie, cierpliwości do męża no i co by tu jeszcze ty szczylu 🤔😜😜. Szczęśliwego macierzyństwa w końcu 😘😘😘
Ps nie jestem zbyt dobra w składaniu życzeń, wybacz 😘

Kochana Fredko życzenia są piękne i wyjątkowe i BARDZO Ci dziękuję ❤️❤️

@Smętna30
Z okazji urodzinek, życzę Ci dalej bardzo nuuudnej ciąży, a już na jesieni, wymarzonej ukochanej różowej pupci najcudowniejszego Waszego Maleństwa !!! 😘😘😘Piękne urodziny, nawet mimo tej zarazy, bo piękne chwile przed Tobą!!! 😘😘😘🎁🎊🎂🍰🎉🎈Wykorzystaj dzisiejszy dzień na same przyjemności, daj się rozpieszczać😀
Zdjęcie tortu mile widziane 😉chociaż sobie obślinimy telefon😆😆😆

Dziękuję Słoneczko ❤️❤️ i wiem, że Cię rozczaruje ale ja nienawidzę tortów 😂😂 u mnie jako tort w tym roku jest malinowa chmurka 😂😂 a do tej pory robiłam kupne bezy przekładane lodami domowymi (tymi z paczki) 😁😁

reklama
Do góry