reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Super, że wszystko dobrze!!! Będziesz miała z nią wesołoU mnie też za każdą wizytę osobną opłata. Może w innych klinikach mają jakieś pakiety- nie mam pojęcia. Dziękuję. Wszystko ok. Ale Hania tradycyjnie nie współpracowała. Jak to Pani dr powiedziała, wyjątkowo uparta. Nie dość,że główka do kolderki to jeszcze zakrywala i nie chciała pokazać [emoji23][emoji1787] dlatego strasznie mnie wymeczyla, tak mocno stukala w brzuch i ugniatala z każdej strony i głowica i palcami jednoczesnie.. ogólnie byla malo sympatyczna i mowila" niech Pani tak nie spina mięśni brzucha bo się do dziecka dostać nie mogę " A ja serio, próbowałam ale bolało... W każdym razie najważniejsze,że wszytko ok i moje przepływy, i łożysko i wszystko inne co sprawdzała tez To musi byc dobry znak gratulacje !Uśmiałam się[emoji1787][emoji23] wietrzenie skuteczne
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Czyli jednak... Przykro mi bardzoNo i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
jaki plan teraz?
No i po pięknym dniu, współczuję i przytulamNo i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
Wydaje mi się, że była implantacja więc tutaj pewnie genetyka.No i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
Przykro mi.
Odstawiłam leki już od rana, żeby już się nie męczyć. I telefon do kliniki zobaczymy co lekarz dalej powie.Czyli jednak... Przykro mi bardzo
jaki plan teraz?
Tez mi się tak wydaje co mnie pociesza trochę. Bo było 7.2 - 7dpt a 10dpt 3.5 patrzyłam na stare transfery i już powinno być bez pregnylu.Wydaje mi się, że była implantacja więc tutaj pewnie genetyka.
Przykro mi.
Edit: a statystyka nie jest po mojej stronie bez PGD
Ty chyba też krejzolkaNooo, dobre, moja macica to pewnie na wszystko warczy A ty Dzoanna to chyba fajna dziewczyna jesteś, co
Tak, już 7dtp było tego pregnylu mało, więc ja stawiam na implantacje co w tym momencie jest jedyną pozytywna rzeczą dla ciebie.Tez mi się tak wydaje co mnie pociesza trochę. Bo było 7.2 - 7dpt a 10dpt 3.5 patrzyłam na stare transfery i już powinno być bez pregnylu.
U ciebie wszystko gra. Genetyki nie przeskoczysz. Lepiej teraz niż za kilka tygodni.
Pozostaje ci czekać na "ten" zarodek.
reklama
O dziekuje Ci kochana jestesKir mam podobny i dostałam accofil wlew i zastrzyki, ale cba, ana i asa było w normie, więc tylko do tego można było się doczepić dr popatrzy całościowo na wszystko i na pewno coś doradzi, trzymam kciuki
A wlew to domaciczny? Jak czesto i kiedy ?
zastrzyki jakie?
Podziel się: