reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie też za każdą wizytę osobną opłata. Może w innych klinikach mają jakieś pakiety- nie mam pojęcia. Dziękuję. Wszystko ok. Ale Hania tradycyjnie nie współpracowała. Jak to Pani dr powiedziała, wyjątkowo uparta. Nie dość,że główka do kolderki to jeszcze zakrywala i nie chciała pokazać [emoji23][emoji1787] dlatego strasznie mnie wymeczyla, tak mocno stukala w brzuch i ugniatala z każdej strony i głowica i palcami jednoczesnie.. ogólnie byla malo sympatyczna i mowila" niech Pani tak nie spina mięśni brzucha bo się do dziecka dostać nie mogę " A ja serio, próbowałam ale bolało... W każdym razie najważniejsze,że wszytko ok ;) i moje przepływy, i łożysko i wszystko inne co sprawdzała tez;) To musi byc dobry znak ;) gratulacje !Uśmiałam się[emoji1787][emoji23] wietrzenie skuteczne ;)
Super, że wszystko dobrze!!! ❤️😊😊😊Będziesz miała z nią wesoło 🥰😂😊

Tez mi się tak wydaje co mnie pociesza trochę. Bo było 7.2 - 7dpt a 10dpt 3.5 patrzyłam na stare transfery i już powinno być bez pregnylu.
Tak, już 7dtp było tego pregnylu mało, więc ja stawiam na implantacje co w tym momencie jest jedyną pozytywna rzeczą dla ciebie.

U ciebie wszystko gra. Genetyki nie przeskoczysz. Lepiej teraz niż za kilka tygodni.
Pozostaje ci czekać na "ten" zarodek.

reklama
Do góry