reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wanda - udzieliło mi się dzisiaj od Ciebie :( Jakaś paskudna grypa żołądkowa! Myślałam, że zemdleję.. Podczytam Was trochę i kładę się spać bo padam po spędzonym popołudniu w ubikacji. A jutro druga betka i odbiór progesteronu więc zaciskam kciuki za siebie Ciebie i sony :)

hej dziewczyny wszystkie :)

staram sie was nie czytac za duzo bo im wiecej czytam tym wiecej o tym mysle i bardziej sie boje ze sie znwu nie uda.... ale jednak nie wytrzymuje i co jakis czas ogladam co napisalyscie.

mnie po punkcji jajniki bola, bylam juz dzisiaj w robocie i jakos dalam rade 8h usiedziec. w sumie nawet i lepiej bo na prawde w domu wariuje ogladajac polsat kafe i inne perfekcyjne panie domu i gotowania/odmladzanie...

mam nadzieje ze jutro do mnie z laboratorium nie zadzwonia. normalnie mam manie, wszedzie chodze z telefonem i dostaje schizy.

tak strasznie bym chiala byc w ciazy, miec to wszystko za soba, patrzec na brzuch i kupowac ciuszki..... heh czemu to jest takie trudne?

wiola - przykro mi bardzo! Współczuję i tulę mocno!! Bądź dzielna, ból minie gdy zaczniesz planować następne starania..

lawendowy - widzę, że i Ciebie dopadło! Wiem co czujesz! Szybko wracaj do zdrowia.

Kochane,

dopiero wrocilam, wiec znowu pewnie nie odpisze Kazdej, ale wszystko przeczytalam i trzymam kciuki i pocieszam strapione.
Wiola - przykro mi i wszystie tu wiemy co czujesz, znamy ten bol, jest paskudny, ale jak kazdy minie, a Ty znowu staniesz do walki i ja wygrasz! „Jeszcze na strychu kazdy klei polamane skrzydla, i mysli sobie Ikar co nieraz juz w dol runal, jakby powialo zdrowo to bym jeszcze raz pofrunal”. Pofruniesz znowu i w koncu przyniesiesz na skrzydlach swoje dzieci! Przytulam Cie...
Ja testuje jutro i moze byc roznie, choc wierze i prosze o cud, ale to juz nie jest w moich rekach

Dziekuje Wam za kciuki na jutro.

Sony - te objawy, ktore masz to chyba dobry znak!
Moje objawy wszystkie minely w niedziele - nie boli brzuch, piersi zupelnie bez zmian - w moim ciele cisza...

odezwe sie jutro i niech bedzie szczesliwe dla kazdej z Was - zasluzylysmy na usmiech losu

Kurcze, Lawendowy, Domat - dopadlo Was to swinstwo! Na pocieche Wam powiem, ze jeden dzien i jest ok. Lekarka z kliniki kazala mi wziac 8 wegli - bezpieczne i pomogly mi.
biedactwa - niech zaraz znika!

reklama
Wanda, będzie dobrze. ♥ jestem z Tobą. I nie prawda, że tylko on trzyma kciuki. Ja tez to robię.
Mocno, najmocniej, jak tylko się da :-D

a898837c7616f69d143bc0ace38984ed

Do góry