Po histeroskopii diagnostycznej dostałam info aż skończy się plamienie. W moim przypadku to było 4dni [emoji23]Dziewczyny znowu pytanie z cyklu NIE WIEM CZY POWINNAM JE ZADAC [emoji106] Jak dlugo po zabiegu nie wolno sie bzykac ?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
hehehehe no wlasnie ja to dzisiaj mam juz tylko jakies slabe plamienie takie prawie nic rozowe moze powinnam bardziej plamic? Nic sie nie zapytalam lekarza i on tez mi nic o tym nie powiedzialPo histeroskopii diagnostycznej dostałam info aż skończy się plamienie. W moim przypadku to było 4dni [emoji23]
bazylia128
No dziewczyny czli oficjalnie zrobilam juz chyba wszystkie mozliwe badania, zabiegi i konsultacje - i teraz nie wiem co dalej kiedy dostane okres po tej histero? Nie wiem czy juz w nastepnym cyklu robic transfer czy jeszcze poczekac chwile - jednak ciezko mi podjac decyzje wiedzac ze mam tylko jedynaka i znowu potem zaczac sie kloc ;( zastanawiam sie czy jeszcze nie zrobic tego sraczingu w nastepnym cyklu i dopiero po tym transfer - ale czy to ma sens po histeroskopii ?
Netiaskitchen
A nie zrobili Ci scratchingu w czasie histeroskopii? Moje zdanie chyba znaszDziałaj!!!No dziewczyny czli oficjalnie zrobilam juz chyba wszystkie mozliwe badania, zabiegi i konsultacje - i teraz nie wiem co dalej kiedy dostane okres po tej histero? Nie wiem czy juz w nastepnym cyklu robic transfer czy jeszcze poczekac chwile - jednak ciezko mi podjac decyzje wiedzac ze mam tylko jedynaka i znowu potem zaczac sie kloc ;( zastanawiam sie czy jeszcze nie zrobic tego sraczingu w nastepnym cyklu i dopiero po tym transfer - ale czy to ma sens po histeroskopii ?
Ja już bym podeszla do transferu na Twoim miejscu. Przy histero pobrali wycinek więc coś tam ruszyli endometrium. Kto jak kto, ale jesteś super przygotowana Wiem, że nie jest to łatwe, ale szansę są pół na pół i musisz pogodzić się z tym, że może się nie udać. Psycholog mi tak powtarza, że niby będzie łatwiej Zrobiłaś już wszystko co mogłaś i ja wierzę, że się udaNo dziewczyny czli oficjalnie zrobilam juz chyba wszystkie mozliwe badania, zabiegi i konsultacje - i teraz nie wiem co dalej kiedy dostane okres po tej histero? Nie wiem czy juz w nastepnym cyklu robic transfer czy jeszcze poczekac chwile - jednak ciezko mi podjac decyzje wiedzac ze mam tylko jedynaka i znowu potem zaczac sie kloc ;( zastanawiam sie czy jeszcze nie zrobic tego sraczingu w nastepnym cyklu i dopiero po tym transfer - ale czy to ma sens po histeroskopii ?
bazylia128
no musieli zrobic bo przeciez glownie o to chodzilo zeby endometrium sprawdzic Wiem, wiem tylko nie spodziewalam sie ze tak szybko mi ze wszystkim pojdzieA nie zrobili Ci scratchingu w czasie histeroskopii? Moje zdanie chyba znaszDziałaj!!!
bazylia128
Dziekuje kochanie Tez biedaku korzystasz z pomocy specjalisty jak ja? Mi moja zawsze tlumaczy ze jak sobie obierzesz cel to nie zawsze uda sie pojsc prosto do przodu ale zygzakiem raz w gore raz w dol zawsze w koncu dojdziez do celu Jutro wraca Łukasz wiec bedziemy gadac Ostatnio wogole nie mielismy dla siebie czasu ;(Ja już bym podeszla do transferu na Twoim miejscu. Przy histero pobrali wycinek więc coś tam ruszyli endometrium. Kto jak kto, ale jesteś super przygotowana Wiem, że nie jest to łatwe, ale szansę są pół na pół i musisz pogodzić się z tym, że może się nie udać. Psycholog mi tak powtarza, że niby będzie łatwiej Zrobiłaś już wszystko co mogłaś i ja wierzę, że się uda
A co do tego sraczingupodobno działa jak accofil tak? Ale że zamiast wlewu accofilu czy jak sie to zrobi to nie trzeba accofilu? Ktoś pisał że ten zabieg zastepuje accofil ale nie wiem na jak długo?No dziewczyny czli oficjalnie zrobilam juz chyba wszystkie mozliwe badania, zabiegi i konsultacje - i teraz nie wiem co dalej kiedy dostane okres po tej histero? Nie wiem czy juz w nastepnym cyklu robic transfer czy jeszcze poczekac chwile - jednak ciezko mi podjac decyzje wiedzac ze mam tylko jedynaka i znowu potem zaczac sie kloc ;( zastanawiam sie czy jeszcze nie zrobic tego sraczingu w nastepnym cyklu i dopiero po tym transfer - ale czy to ma sens po histeroskopii ?
Hej dziewuszki, nie nadążam z nadrabianiem Was Jestem właśnie po rozmowie z doktorem i mówił, ze wyszło mi jakieś przewlekłe zapalenie endometrium w tym zabiegu histeroskopii wiec będę mieć 10 dni doksycyline... czy to dobrze czy zle? Mogło to mieć wpływ na brak ciąży?? Ja już sama nie wiem stany zapalne to tez kojarzy mi się z przedrakowymi stanami wiec się trochę przeraziłam ale ja taki hipochondryk jestem
w każdym razie muszę jeszcze zrobić tsh i powtórzyć Amh przed wizyta i jeśli będzie ok to bym w następnym cyklu zaczynała stymulke...
w każdym razie muszę jeszcze zrobić tsh i powtórzyć Amh przed wizyta i jeśli będzie ok to bym w następnym cyklu zaczynała stymulke...
reklama
Waleczna36
Mi tez lekarz mowil ze lepeiej zeby sie obylo bez lyzeczkowania ze wzgledu na endometrium. No a poza tym nawet jak nie lyzeczkuja to po poronieniu moze dojsc do zapalenia endometrium wiec dobrze zrobic histero. U mnie nic nie znalezli ale jesli chodzi o endometrium to sie dowiem dopiero za tydzien
Mi akurat po łyżeczkowania zapisał antybiotyk też w razie w i dobrze się czułam zero boli, zapaleń.
Więc to akurat Plus, zobaczymy teraz po miesiączce jak będzie rosnlo i czy będzie jajeczkowanie. Chodź dizs czuje kucia mega po prawej stornie a 3 dni do jajeczkowania więc może coś tam się dzieje.
Podziel się: