reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny możecie mi pomóc? Od dziś zaczynam brać estrofem do transferu na sztucznym cyklu. Mam w zaleceniach że 2 tabletki 2 razy dziennie(tabletki po 2 mg) czyli 4 tabletki. Jakoś dużo mi się wydaje...
Nie jest to duza,dawka. Zaczynałam od 3x1 a ze endo słabo rosło to ostatecznie 3x2 bralam i dopochwowo wszystko.

reklama
Ale macie pamiec!!!!!!! Ja przez te narkozy to chyba bede miala jakies ubytki niedlugo ;) Dzis Dzien Mamy ❤ ❤ ❤
Mój wczoraj że niby "wytworzył" w żłobku na dzień matki cuś takiego🥰🥰🥰

Załączniki

• IMG_20200526_081927.jpg
    IMG_20200526_081927.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 53
reklama
Wlasnie w radiu mowia ze dzisiaj jest druga rocznica slubu harrego i meghan ;) Dokladnie dwa dni przed tym slubem bylam po hhg i wiedzielismy ze juz tylko in vitro... Ale jak wtedy bylo cieplutko, Juz kilka dni upalow bylo a wtym roku? Ja nie wiem co sie dzieje z ta pogoda? PAmietam ze Łukasz sie zaczal nabijac jak ogladalismy ta uroczystosc i wieczorem zeby mnie rozsmieszyc zalozyl moj kapelusz taki plazowy znalazl jakis szalik i torebeczke na ramie i zaczal w tym paradowac :laugh2::laugh2::laugh2: Myslalam ze pekne ze smiechu ;)

Do góry