reklama
Gotadora, dziekuje,ze pytasz. Jajniki dzis nie pulsuja tak jak wczoraj wieczorem ale teraz pobolewa mnie krzyz i takie troche mam bole brzucha jak przed okresem ale one sa bardzo lekkie.
A Ty jak sie czujesz??? Odpoczywasz choc troszke???
Agapl :-) tak, powolutku porobiłam te rachunki, jeszcze kilka fotek muszę zrobić, bo skaner nam się zepsuł, ale odpoczywam sobie :-) czuje się dobrze ... a oto moje talizmanki: branzoletka z z serduszkiem od M, która dał mi po transferze, branzoletka z koniczynką od Lawendowego Snu,którą własnoręcznie zrobiła i którą dostałam ja i Madzialenak i Aduś na naszym pierwszym spotkaniu - koniczynka przyniosła już szczęście i Madzi i Aduś ( tak Aduś ja wierzę!!! i nie ma innej opcji!!) , mam dwa plasterki dziś naklejone i zdjęcie blastusi oprawione w ramkę :-):-):-)
malinuś
Fanka BB :)
gotadora faktycznie olewkę zrobili, potraktowali taśmowo...
agapl zobaczymy jak w mojej klinice, mam nadzieję ze przyglądają się im...
zuzia to 3mam kciuki, może nam się uda...w moim przypadku myślę ze niepowodzenie wynika z hiperki, która przeszłam fatalnie, najgorsze dni w moim życiu.
kinga właśnie nic nie biorę, wizytę mam dopiero w przyszłym tyg, zostały mi z poprzedniego cylu pregnaplus wiec będę kontynuowała.
Co najlepsze przed nami!
agapl zobaczymy jak w mojej klinice, mam nadzieję ze przyglądają się im...
zuzia to 3mam kciuki, może nam się uda...w moim przypadku myślę ze niepowodzenie wynika z hiperki, która przeszłam fatalnie, najgorsze dni w moim życiu.
kinga właśnie nic nie biorę, wizytę mam dopiero w przyszłym tyg, zostały mi z poprzedniego cylu pregnaplus wiec będę kontynuowała.
Co najlepsze przed nami!
Ostatnia edycja:
Gotadora, ja tez przykleilam tym razem 2 male plasterki tzn. jeden ja jeden mezus. Obwiazalam sie jak na razie czerowna wstazeczka ale dzis dostalam materialy do zrobienia bransoletek, to sobie jedna "udziergam" na szczescie ;-)nie mam niestety koniczynki, bedzie podkowa ;-) Nie wiem tylko czy taki talizman nie powinno sie odstac,zeby przyniosl szczescie. Chyba musze mezusiowi podsunac mysl ;-)
Zuzia2011
Zuzia - a kiedy masz zamiar konkretniej zabrać maluszki? Ja jak dobrze pójdzie w tym tygodniu zaczynam stymulację, więc może udało by się, żebyśmy razem testowały ;-)
Kinga ja teraz biore zastrzyki suprecur (buserelin) tabletki Climaval od czwartku - mam je brac przez dwa tygodnie wlacznie do 15 lutego wtedy mam wizyte i skan - jesli wszystko bedzie juz dobrze to transfer prawdopodbnie 20-stego jesli nie to kilka dni pozniej...
Kinga_1
Kinga ja teraz biore zastrzyki suprecur (buserelin) tabletki Climaval od czwartku - mam je brac przez dwa tygodnie wlacznie do 15 lutego wtedy mam wizyte i skan - jesli wszystko bedzie juz dobrze to transfer prawdopodbnie 20-stego jesli nie to kilka dni pozniej...
Zuzia - jak dobrze pójdzie to ja około 20 też powinnam mieć transfer. Ale to wszystko zależy jak moje pęcherzyki będą rosnąć. No i najważniejsze, czy @ nie zrobi na złość i się ni opóźni.
Kinga_1
Agapl - przyznam, że ja odstawiłam po transferze, ale zaraz sprawdzę ulotkę to Ci powiem czy można czy nie.
Ps. Już sprawdziłam. W składzie nie ma nic groźnego i nie ma nic napisane, że w ciąży nie można. Moim zdaniem na spokojnie można brać.
http://mleczkopszczele.pl/mleczko-pszczele-zastosowanie/ a tutaj poszukałam na necie, że można.
Ps. Już sprawdziłam. W składzie nie ma nic groźnego i nie ma nic napisane, że w ciąży nie można. Moim zdaniem na spokojnie można brać.
http://mleczkopszczele.pl/mleczko-pszczele-zastosowanie/ a tutaj poszukałam na necie, że można.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: