reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja się witam po kilku głębokich refleksjach (jak na psychoterapeutę przystało 💪). Wczoraj miałam dobro-zły dzień.
Dobry bo kupiliśmy wózek i 2 foteliki Pixela z bazą, czyli 0-13 i 13 ileś tam, generalnie do 105cm. Wózek 1700 po rabacie z 1899 i foteliki rabat z 2349zl na 2050.
A zły bo wracając od teściów pokłóciłam się z mężem tak, że do tej pory się nie odzywamy. Ale historia długa, nudna więc was zanudzać nie będę.
I moja refleksja jest taka.
Że startując kiedyś na prezydenta Polski (mam takie ambicje, mój mąż będzie pierwszą damą i to mu pasuje 👌), ogłoszę propozycję na zmniejszenie liczby rozwodów.
Ślubu będą zawierane na 5 lub 10 lat i później decyzja co dalej. Zajebiste rozwiązanie. Rozwody spadną o kilkadziesiąt procent to raz. Dwa jak komuś będzie zależało aby jednak zostać w małżeństwie to przynajmniej raz na 5 lat się będzie starał o drugą osobę 😳 wiem. Jestem genialna.
Miłego dnia dziewczyny ♥️

reklama
Ja się witam po kilku głębokich refleksjach (jak na psychoterapeutę przystało [emoji123]). Wczoraj miałam dobro-zły dzień.
Dobry bo kupiliśmy wózek i 2 foteliki Pixela z bazą, czyli 0-13 i 13 ileś tam, generalnie do 105cm. Wózek 1700 po rabacie z 1899 i foteliki rabat z 2349zl na 2050.
A zły bo wracając od teściów pokłóciłam się z mężem tak, że do tej pory się nie odzywamy. Ale historia długa, nudna więc was zanudzać nie będę.
Że startując kiedyś na prezydenta Polski (mam takie ambicje, mój mąż będzie pierwszą damą i to mu pasuje [emoji108]), ogłoszę propozycję na zmniejszenie liczby rozwodów.
Ślubu będą zawierane na 5 lub 10 lat i później decyzja co dalej. Zajebiste rozwiązanie. Rozwody spadną o kilkadziesiąt procent to raz. Dwa jak komuś będzie zależało aby jednak zostać w małżeństwie to przynajmniej raz na 5 lat się będzie starał o drugą osobę [emoji15] wiem. Jestem genialna.
Miłego dnia dziewczyny [emoji3531]
Dobry plan, masz mój głos [emoji12][emoji23]

Ja się witam po kilku głębokich refleksjach (jak na psychoterapeutę przystało 💪). Wczoraj miałam dobro-zły dzień.
Że startując kiedyś na prezydenta Polski (mam takie ambicje, mój mąż będzie pierwszą damą i to mu pasuje 👌), ogłoszę propozycję na zmniejszenie liczby rozwodów.
Ślubu będą zawierane na 5 lub 10 lat i później decyzja co dalej. Zajebiste rozwiązanie. Rozwody spadną o kilkadziesiąt procent to raz. Dwa jak komuś będzie zależało aby jednak zostać w małżeństwie to przynajmniej raz na 5 lat się będzie starał o drugą osobę 😳 wiem. Jestem genialna.
Miłego dnia dziewczyny ♥

Witaj 😁

Niestety nie mam dobrych wiadomości, mój śp. Dziadek od kiedy pamiętam powtarzał, że ślub powinien być dawany na 5 max 10 lat bo to nieludzkie żyć całe życie z jedną babą 🤫😂😂😂 więc Twój pomysł mimo geniuszu nie jest nowatorski 😜

Jak się czujecie? Widzę hormony buzują pięknie 😁

Witaj 😁

Niestety nie mam dobrych wiadomości, mój śp. Dziadek od kiedy pamiętam powtarzał, że ślub powinien być dawany na 5 max 10 lat bo to nieludzkie żyć całe życie z jedną babą 🤫😂😂😂 więc Twój pomysł mimo geniuszu nie jest nowatorski 😜

Jak się czujecie? Widzę hormony buzują pięknie 😁
Miałaś mądrego Dziadka, to w hołdzie jego pamięci wdrożę plan w życie 👌
A daj spokój, ja myślałam i wszyscy o mnie myśleli, że jestem opanowana i stonowana a w tej ciąży to miewam takie chwile, że zachowuje się jak histeryczka i dzień później sama za siebie się wstydzę. A moz to nie ciąża, tylko ja taka jestem? Nie wiem.
Czuję się cudownie, wyglądam pięknie także żyć nie umierać ☺️ pewnie ostatnie 3 miesiące dadzą mi w kość, bo właśnie za kilka dni zaczynam 7 miesiąc, ale póki co jest dobrze :)
A co u Was, jak Wy się czujecie?

Miałaś mądrego Dziadka, to w hołdzie jego pamięci wdrożę plan w życie 👌
A daj spokój, ja myślałam i wszyscy o mnie myśleli, że jestem opanowana i stonowana a w tej ciąży to miewam takie chwile, że zachowuje się jak histeryczka i dzień później sama za siebie się wstydzę. A moz to nie ciąża, tylko ja taka jestem? Nie wiem.
Czuję się cudownie, wyglądam pięknie także żyć nie umierać ☺ pewnie ostatnie 3 miesiące dadzą mi w kość, bo właśnie za kilka dni zaczynam 7 miesiąc, ale póki co jest dobrze :)
A co u Was, jak Wy się czujecie?

A daj spokój, ja też się zachowuje jakbym nie była sobą 😂😂 czasem wystarczy na mnie spojrzeć w nieodpowiedni sposób i już zaczynam szopki odstawiać 😂😂 a wtedy się tłumaczę, że to nie ja tylko Igor 😂😂

A czuje się raczej dobrze, zaczynam rosnąć bo to już 4ty miesiąc 😍 czekam na ruchy każdego dnia ale na razie nic, chociaż mąż jakieś przelewania w brzuchu słyszy jak mówi małemu ze ma szaloną matkę 😂 najgorzej znoszę zmienna pogodę i jak się zanosi na deszcz 😘

Ale u Was to szybko zleciało 😍 jejciu 😍😍 już niedługo Malenstwo będzie z Wami ❤️

Miłego dnia dziewczyny ♥
Ale żeś się nagadała😂😂😂. Zapisuj swoje złote myśli w jakimś pamiętniku - może kiedyś będzie wart miliony monet 😁

reklama
Do góry