reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oki to dawaj znać 🙂
U mnie wszystko dobrze 👍🙂
Czekam na cud 😁🤪
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem 🧐😅
Dobrze, próbujcie jak najwięcej, to sama przyjemnosc 😁
Siedzę i czekam w kolejce do lekarza A przede mną siedzi pacjentka z pięknym brzuszkiem 💚 niedługo wszystkie będziemy taki miały!
Ja nie wiem jak to robicie, że chudniecie bez wyrzeczeń!

Haha prawie wyrósł 😁 kończę właśnie tygodniowy urlop. Myślałam, że uda nam się już malować dom wewnątrz, ale jak zawsze wszystko się posypało i dopiero będziemy zaczynać. Ogród juz prawie gotowy, jeszcze czekam z pomidorami, bo u nas na Lubelszczyźnie przymrozki. W niedzielę ma padać to sobie odpocznę 😁
W środę byłam na posiewie i przy okazji zrobiłam cytologię 💪🏻 czekam na wyniki. Oby były dobre 🙏🏻 Za tydzień w czwartek mam scratching endometrium. Już zaraz kolejny cykl i transfer 😍 Tak bardzo się boję, że coraz częściej mnie jakieś płaczki nachodzą... A Ty jak tam? Też dalej wszystko aktualne? Zaczynasz w czerwcu? 😍
Zaczynam dokładnie za 11dni😉. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi😘 No i reszta trzódki też😉.
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy 🙏

Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).
Powodzenia!!! Myślę że dziś nam napiszesz, że wszystko jest cudownie ❤ trzymam kciuki!

Zaczynam dokładnie za 11dni😉. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi😘 No i reszta trzódki też😉.
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy 🙏
Super, nawet nie wiesz jak się cieszę! A kontaktowałas się z Pasnikiem lub swoim lekarzem?
Kochana to wstyd zdjęcie wysylac, trawa do około po kolana😁 już czasu na koszenie brak 🤦🏻‍♀️
Kurcze zastanawiam się czy lekarza nie poprosic o wieksze dawki encortonu i clexanu przy tym transferze. Tak patrzę na Wasze doświadczenia i przy mojej nadwadze to dawka encortonu 5 mg i clexanu 0,4 to jakbym nic nie brała.

reklama

Załączniki

• IMG-20200522-WA0007.jpeg
    IMG-20200522-WA0007.jpeg
    816,8 KB · Wyświetleń: 59
Do góry