Ja już po transferze do niego gadałam. Mówiłam mu by utarł nosa embriologom i pokazał, że jedyneczki też dają radę.3mam kciuki ❤
Kochana nie przyciągaj złych myśli
Myśl tylko pozytywnie i rozmawiaj dużo z brzuszkiem
reklama
Dobrze, próbujcie jak najwięcej, to sama przyjemnoscOki to dawaj znać
U mnie wszystko dobrze
Czekam na cud
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem
Siedzę i czekam w kolejce do lekarza A przede mną siedzi pacjentka z pięknym brzuszkiem niedługo wszystkie będziemy taki miały!
Ja nie wiem jak to robicie, że chudniecie bez wyrzeczeń!
Zawsze po jednym brałam. Jakbym w tym momencie miała ich więcej, to może bym się zdecydowała na podanie dwóchA wiecie ja mialam na odwrot...bralam po 2. Bo u mnie przy podaniu dwóch zawsze cos ruszało a przy jednym nic. I moje 2 ostatnie tez razem wzięłam.❤ @fredka84 brałaś kiedys dwa?
Chyba też bym wolała zaczekać w takiej sytuacji, Bo jednak jakieś zaufanie już jest. Cztery próby... Ale jesteś dzielna ❤ ta musi być szczęśliwa!U mnie 4...
Ja będę wiedzieć we wtorek. Ogólnie pewnie mógłby być wcześniej ale moja dr ma urlop i czekam na nią z transferem [emoji4]
Zaczynam dokładnie za 11dni. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi No i reszta trzódki też.Haha prawie wyrósł kończę właśnie tygodniowy urlop. Myślałam, że uda nam się już malować dom wewnątrz, ale jak zawsze wszystko się posypało i dopiero będziemy zaczynać. Ogród juz prawie gotowy, jeszcze czekam z pomidorami, bo u nas na Lubelszczyźnie przymrozki. W niedzielę ma padać to sobie odpocznę
W środę byłam na posiewie i przy okazji zrobiłam cytologię czekam na wyniki. Oby były dobre Za tydzień w czwartek mam scratching endometrium. Już zaraz kolejny cykl i transfer Tak bardzo się boję, że coraz częściej mnie jakieś płaczki nachodzą... A Ty jak tam? Też dalej wszystko aktualne? Zaczynasz w czerwcu?
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy
Powodzenia!!! Myślę że dziś nam napiszesz, że wszystko jest cudownie ❤ trzymam kciuki!Hej wszystkim
Powodzenia w procedurach mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej.
Super, nawet nie wiesz jak się cieszę! A kontaktowałas się z Pasnikiem lub swoim lekarzem?Zaczynam dokładnie za 11dni. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi No i reszta trzódki też.
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy
Kochana to wstyd zdjęcie wysylac, trawa do około po kolana już czasu na koszenie brak
Kurcze zastanawiam się czy lekarza nie poprosic o wieksze dawki encortonu i clexanu przy tym transferze. Tak patrzę na Wasze doświadczenia i przy mojej nadwadze to dawka encortonu 5 mg i clexanu 0,4 to jakbym nic nie brała.
Czarna1985
Fanka BB :)
Trochę się boje bo bede juz na tym encortonie. Ty kochana tez musisz uważać. Obiecuję wam ze na pewno sie spotkamy tylko jeszcze nie wiem kiedyno weź mnie nie załamuj A miałyśmy się spotkać
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Potwierdzam. A buleczki wroclawskie jadlas? Tez je zrobilamJadłam już taki chlebek, jest pyszny
Załączniki
Podziel się: