reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oki to dawaj znać 🙂
U mnie wszystko dobrze 👍🙂
Czekam na cud 😁🤪
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem 🧐😅
Dobrze, próbujcie jak najwięcej, to sama przyjemnosc 😁
Siedzę i czekam w kolejce do lekarza A przede mną siedzi pacjentka z pięknym brzuszkiem 💚 niedługo wszystkie będziemy taki miały!
Ja nie wiem jak to robicie, że chudniecie bez wyrzeczeń!

Haha prawie wyrósł 😁 kończę właśnie tygodniowy urlop. Myślałam, że uda nam się już malować dom wewnątrz, ale jak zawsze wszystko się posypało i dopiero będziemy zaczynać. Ogród juz prawie gotowy, jeszcze czekam z pomidorami, bo u nas na Lubelszczyźnie przymrozki. W niedzielę ma padać to sobie odpocznę 😁
W środę byłam na posiewie i przy okazji zrobiłam cytologię 💪🏻 czekam na wyniki. Oby były dobre 🙏🏻 Za tydzień w czwartek mam scratching endometrium. Już zaraz kolejny cykl i transfer 😍 Tak bardzo się boję, że coraz częściej mnie jakieś płaczki nachodzą... A Ty jak tam? Też dalej wszystko aktualne? Zaczynasz w czerwcu? 😍
Zaczynam dokładnie za 11dni😉. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi😘 No i reszta trzódki też😉.
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy 🙏

Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).
Powodzenia!!! Myślę że dziś nam napiszesz, że wszystko jest cudownie ❤ trzymam kciuki!

Zaczynam dokładnie za 11dni😉. Działasz szybciej niż ja, będę Ci kibicować a potem Ty mi😘 No i reszta trzódki też😉.
Zapodaj jakieś zdjątko później, to oczy nacieszymy 🙏
Super, nawet nie wiesz jak się cieszę! A kontaktowałas się z Pasnikiem lub swoim lekarzem?
Kochana to wstyd zdjęcie wysylac, trawa do około po kolana😁 już czasu na koszenie brak 🤦🏻‍♀️
Kurcze zastanawiam się czy lekarza nie poprosic o wieksze dawki encortonu i clexanu przy tym transferze. Tak patrzę na Wasze doświadczenia i przy mojej nadwadze to dawka encortonu 5 mg i clexanu 0,4 to jakbym nic nie brała.

reklama

Załączniki

• IMG-20200522-WA0007.jpeg
    IMG-20200522-WA0007.jpeg
    816,8 KB · Wyświetleń: 56
Do góry