No weeeez, chciałam wywrzeć dobre wrażenie . A tu hu.... Od razu sprzedanaZapomniałaś dodać że od czasu do czasu ktoś przeklnie i postraszy kupnieciem w dupsko
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
No wreszcie na tematNo weeeez, chciałam wywrzeć dobre wrażenie . A tu hu.... Od razu sprzedana
Pójdźka
A moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranekTaaa... Mój ostatnio tak szybko z materiałem wrócił że Pani mi nawet w tym czasie dobrze żyły do welflonu nie znalazła
Jprdl . Walka o masturbacjęA moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek
Aduś16
Loooo matko, az sobie to wyobrazilam jak ja miałam punkcje była tylko jeszcze jedna dziewczyna która de facto się spóźniła i pielęgniarki się tam ciągle na nią darly... A mnie coś trzaslo i zaczęłam sobie wyobrazac że co jeśli pomieszaja i wezmą jej jajeczka zamiast moich bo ja miałam tak mało a ona pewnie urodzajA moj to prawie sie pobił z kolesiem w kolejce bo chcial sie wepchnac przed nim, a on sie przestraszyl ze jak bedzie zmieniona kolejnosc to jeszcze cos pomylą I tak sie biedaczysko moje zdenerwowalo, a normlnie łagodny jak baranek
Aaaanna
Ja czułam u siebie Twoje ciastka i oczywiście typowo obslinialam telefon [emoji3][emoji1786][emoji1786]
Upiekłam, a jak [emoji12]. Wyczułaś żarcie z daleka [emoji23]. Choć, dobre są, nawet mąż jadł [emoji846]
@Camilleka jak w pracy? Dużo kluchów dziś było? Ja jutro jadę do fryzjera na strzyżenie . Mam przyjść w maseczce i w rękawiczkach
Pójdźka
Trafiłaś w sednoNo teraz ześ pojechała....Jprdl . Walka o masturbację
Jeszcze zarodki wytrzęse od tego śmiania!!
Ide spać, bo moj sie patrzy na mnie dziwnie i keszcze na odwyk mnie wyślę
Spokojnego wieczorku dziewczyny!
Duuuużo zdrowka dla mamy @bazylia128 !!!!
Oooo, racja, moja godzina się zbliżaTrafiłaś w sednoNo teraz ześ pojechała....
Jeszcze zarodki wytrzęse od tego śmiania!!
Ide spać, bo moj sie patrzy na mnie dziwnie i keszcze na odwyk mnie wyślę
Spokojnego wieczorku dziewczyny!
Duuuużo zdrowka dla mamy @bazylia128 !!!!
reklama
Aduś16
Z kurami spać? Mądra jestem bo urlop mam haha Dziś się śmieje a jutro będę ryczec jak nicOooo, racja, moja godzina się zbliża
Podziel się: