reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kaczusię sobie zrób [emoji4]ta moja dzisiejsza wyszła pyszna[emoji39]a z tymi powidłami co pisałaś to pewnie byłaby bajka[emoji4][emoji4][emoji4]
Ja kaczkę uwielbiam w sosie ze zredukowanego słodkiego wina Porto mniaaaaaaaammmmmm [emoji39][emoji1786]
Zrobić nie umiem, ale w knajpie jak jest opcja to zamawiam [emoji16]

reklama
No to dobrze,że dzielisz bo już się zaczelam zastanawiać , czy nie powinnam Ci wysłać wyliczonych sztuk [emoji1787][emoji23] ale rozsądna z Ciebie kobieta [emoji123] Sama bym dzisiaj połknęła na noc, taki jakis pochmurny dzień.
Tak, po wizycie. Wszystko ok. Ale znow wyszłam bez zdjęcia i dalej nie znamy płci [emoji2369][emoji2369][emoji2369] uparte te nasze Dziecię- po matce jak nic. Spalo sobie smacznie i to w taki sposób,że nic nie było widać, ręce zakrywaly cala glowe. Mam podejść do gabinetu w sobotę to może się uda jakies zdjecie dla tatusia cyknać;) aaa, nasz uparciucj waży 354g;)
Ciesze sie bardzo ze wszytsko dobrze i dzieciatko ma sie dobrze♥️♥️♥️
To juz nie taka kruszynka, rosnie jak na drożdżach 😍 😍 😍 Jak dla mnie dziewucha♥️♥️, typowa kobiete narazie nie chce i nie pokarze co tam ma az bedzie gotowa😊Trzeba poczekac!
Trzymaj sie cieplutko i obys dzis spala spokojnie😘😘😘

@bazylia128 jest na forum bb wątek poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. Poczytaj sobie w wolnej chwili, myślę że skoro u ciebie beta jest pozytywna to należy iść w kierunku poronień nawykowych..... oczywiście to tylko moja sugestia.

Idę spać, ciężki dzień , mam ochotę zamordować Pana od historii. Robiłam pracę synowi, cały dzień. Niech już ten rok szkolny się skończy bo padne.

dziewczyny ja na powaznie z tym zlotem ;) Łukasz ma kuzyna kotry prowadzi hoteliki zaraz obok nas - wy nie bedziecie ponosic kosztow bo po znajomosci @fredka84 ty spisz u mnie w domu w nogach ;) chodzcie sie zorganizujemy - kochane wlasnie z inm rozmawialam i wyslal mi ofete ;) zerknijcie - wszystkie zparaszam z mezami , partnerami ;)
Ja przyjadę na pewno 😁, tylko kiedy i o której 😁😁😁

@Czarna1985 Scratching może byc zrobiony jako zamiennik wlewu z accofilu 😊 Najlepiej zrobić go w cyklu przed transferem w drugiej połowie cyklu. Pasnik mi powiedział, że mogę użyć wlewu z accofilu lub właśnie scratching cykl przed także jak uda Ci się przyjechać w ostatnie dni cyklu poprzedzającego transfer to próbuj ze scrachingiem, nikt nie powinien robić problemu, a działanie będzie takie same 😊

Ja kaczkę uwielbiam w sosie ze zredukowanego słodkiego wina Porto mniaaaaaaaammmmmm [emoji39][emoji1786]
Zrobić nie umiem, ale w knajpie jak jest opcja to zamawiam [emoji16]
O, knajpa!!! ❤️ja już mówiłam mojemu, ze jak już mozna w miarę normalnie iść do knajpy, to idziemy koniecznie. Czyli pewnie za jakiś miesiąc uda się to zrobić 😆😆😆

reklama
@Czarna1985 Scratching może byc zrobiony jako zamiennik wlewu z accofilu 😊 Najlepiej zrobić go w cyklu przed transferem w drugiej połowie cyklu. Pasnik mi powiedział, że mogę użyć wlewu z accofilu lub właśnie scratching cykl przed także jak uda Ci się przyjechać w ostatnie dni cyklu poprzedzającego transfer to próbuj ze scrachingiem, nikt nie powinien robić problemu, a działanie będzie takie same 😊
Dziękuję za podpowiedź. Myślę ze w czerwcu po miesiaczce zaczne wszystko załatwiać. Ciekawe czy robia takie zabiegi tu w uk. Musze poszukac i sie zorientować. Dzieki kochana ❤

Do góry