reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Nie dziwię się, też bym nie mogła spać po takich rewelacjach . Masz troszkę czasu, podzwon po klinikach i będzie wszystko jasne. Nie wiedziałam że scratching może być zamiast accofilu .@fredka84 Ja jestem wlasnie sie budzę. Wczoraj z tych nerwow nie moglam zasnac
Netiaskitchen
@fredka84 Ty się nie śmiej, bo u Ciebie może być tak samo@bazylia128
I w lipcu na popijawie to popijesz sobie co najwyżej radlera 0%I bardzo dobrze. Tak ma być!!!Ma się udać
Czarna1985
Tez nie wiedzialam. Dobrze ze mamy takie mądre dziewczyny na forumNie dziwię się, też bym nie mogła spać po takich rewelacjach . Masz troszkę czasu, podzwon po klinikach i będzie wszystko jasne. Nie wiedziałam że scratching może być zamiast accofilu .
Pójdźka
Ale potem jesteś wyspana caly dzien czy chodzisz zamulona? Encorton juz odstawilas? Bo po nim tez sie nie spi i markuje, ale wlqsnie tak dziwnie bo potem jak sie wstanie to sie jest wyspanymOj to może być prawda [emoji1787][emoji39] uparta. I to jest ten moment, kiedy zastanawiasz się, czy odziedziczone po Tobie cechy są dobre czy złe [emoji1787][emoji23]
No z tym spaniem w nocy to już chyba mogę sobie pomarzyć.. mogłabym chociaż w dzień jakies drzemki walić i odespać te pobudki o 3 w nocy a tu nic[emoji2369]
Pójdźka
Jak dziewczynka to bedzie Hania? ŚlicznieLekarka powiedziała,że u chłopców wszystko szybciej widoczne dlatego ona też obstawia, że będzie Hanka no ale żeby to zobaczyć to jeszcze niet [emoji2369] już nawet nie chodzi o płeć, ale mogło by Dziecię się tak ustawić,żeby chociaż jakies zdjecie bylo na pamiątkę...
Ja tez jestem zbieram się do pracy . Mam stresa przed ta jutrzejsza tele-wizyta .. mam nadzieje ze się już dowiemy na niej chociaz kiedy badania możemy zrobić .. ale widzę , ze tutaj zacne grono się na transfery „ soon” umawia i @bazylia128 znow poprowadzi kalendarz nie ma wymówekPisały, pisały, a jak ja weszłam to nikogo nie ma
reklama
Koniecznie zdaje relacje z wizyty . Mam nadzieję że też szybko zaczniesz i do nas dołączyszJa tez jestem zbieram się do pracy . Mam stresa przed ta jutrzejsza tele-wizyta .. mam nadzieje ze się już dowiemy na niej chociaz kiedy badania możemy zrobić .. ale widzę , ze tutaj zacne grono się na transfery „ soon” umawia i @bazylia128 znow poprowadzi kalendarz nie ma wymówek
Kupiłaś coś nowego do chałupki?
Podziel się: