reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ale nas wystraszylas. Myslalysmy ze cos sie stało ale naszczescie jest wszystko dobrze ❤ U mnie kochana nic ciekawego praca i dom. Zastanawiamy się z mezem czy podejść do transferu bez histero bo niesety nie mam jak sie dostac do Polski. Raczej jestesmy zdecydowani na lipiec ze zaczynamy działać 😉
Już mnie tutaj dziewczyny opierdzielily 🙈🙈🙈
Super, to pewnie znowu będziemy próbować w tym samym czasie, ja mam wizytę 29/05 u lekarza, pójdę z wynikiem histero i tymi z krwi, zobaczymy kiedy będę mogła zacząć stymulację, ale podobno od lipca 😘

reklama
juz jestem ;) Ogolnie to opierdziel dostala ze tk pozno doniego -powiedzial ze etyka lekarska mu nie pozwala na przepsywanie immunosuprseji ale to zalezy ode mnie jak jestem zdeterminowana - dostalam sam encorton od pierwszego dnia cyklu - wyniki sa super nic wiecej nie moze mi zaproponowac ale powiedzial ze jak pgd zrobione i encorton to musi sie udac - jestem w szoku ;)
Fajny jest, nie? No to teraz wiesz, że zrobiłaś co tylko mogłaś i żebyś mi się nie załamywała znowu ❤️

Wracalam na nogach z pracy i bylam tak glodna a w pracy same ciasta i balam sie zjesc; ;( a pasnik mi powiezial ze musze sobie podjesc ;) serio :o ze narzucilam sobie za duza dyscypline :o i jak wracalam kupilam sobie mix salat i wtranzolilam miegiem z serkiem cammobert - takie smaczne i nie umyte ;)
Ja cię migiem podkarmię, albo jeszcze lepiej jak to będzie @Netiaskitchen albo @nieagatka😜

Pasnik mi odpisał tak
Pomagam tylko w immunologii
Klinika ma glos decydujący.
Kuzwa zajebiscie mi pomogl podjąć decyzje😭
I co mam robic?! 😭😭😭
Słuchaj, masz jeszcze 4 zarodki, tak? Skoro tak Ci zależy to spróbuj ten stretching i weź jednego zarodka. Mi to osobiście nie pomogło a miałam to robione z histero🤷. Wtedy zostaną ci jeszcze 3 zarodki i więcej ich nie marnuj. Nie wiem czy pomogłam 🤷

Tak kochana ty masz encorton tylko . Ja mam to i accofil. Ten accofil to chyba jest mniej bezpieczny. Nie wiem moze sie myle. @fredka84 kochana a ty co robisz? Podchodzisz? Ty tez mam encorton i accofil?
Podchodzę, za 15 dni okres i zaczynam. Mąż mnie lekko opieprzyl na co czekam 🤦. Kuwa na zbawienie
Po tej akcji z górnikami mniej boję się wirusa, choć będę na siebie bardzo uważała

Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊
Jak wybaczcie moją radość 🤷. Masz prawo być najszczęśliwsza na świecie i nie kryj się z tym❤️. Ciesz się i tańcz z radości ❤️

reklama
Do góry