reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli jednak chłopiec? Jak sie z tym czujesz?
Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊

Uffff. Tak myślałam,że wróciłaś do pracy i każda kobieta chce się odchwaszczyć [emoji23] no ale ile spraw jeszcze między czasie zalatwiliscie! Szacun.

Czyli zapowiada się lato w urządzeniu nowego gniazdka, ale super !!! Co kupujecie? Duzo wieksze??

A z tymi kosmetykami... jak to nic małego?? Jeszcze trochę i będziesz słynna [emoji41] A Twoje kosmetyki zrobią furorę jak maska od Babci Agafii [emoji23][emoji1787]

Odzywaj się czasem, chociażby słowem ;)

U nas jakoś leci, daję radę- wyjścia nie mam;) powoli rośniemy i czekamy na powrót tatusia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8]
Noo... mam mnóstwo pracy teraz, ale cieszę się, bo lubię jak się dużo dzieje 🤓. Super ze dajecie dobrze radę 🙂❤️.
raczej tym małym wynalazkiem kosmetycznym nie ma szans na zrobienie furory 😂, ale moze trochę kasy dodatkowej 😂😂😂

Tylko się kochana nie uzależnij!
emoji23.png
emoji1787.png
Postaram sie😊😊😊 Tak dobrze mi sie po tym śpi! Od dawna sie tak nie wyspaalm. Ale rano wzielam tylko połówkę, a od jutra tylko na noc jeszcze przez dwa dni, bo chyba nawet nie wolno dłużej. Chociaz moja gin mi mowila kiedys ze ona przepisuje relanium na wysoki puls w ciąży, bo nic innego nie mozna.
Rozsadna kobitka jestem wiec sie nie martw!
O jej a ja zupelnie zapomniałam przez to wszystko ze ty dzisiaj tez mialas wazny dzień!! Wybacz♥️♥️♥️Opowiadaj jak tam Maleństwo! Pokazalo wreszcie sie w calej okazałości? Jakies zdjatko dostalas?
Jak mozesz to wklej, oczki naciesze 😍😍😍

Jestem szczęśliwa aż płacze dziś co chwile z radości. Zwłaszcza ze czułam od początku ze to będzie synek. Teraz powoli to do mnie dociera. A tak na prawdę co by nie było tak samo bym się cieszyła bo najważniejsze ze zdrowe.

Nie odpisuje dziś za szybko bo dużo się dzieje. Właśnie byli u mnie rodzice. Zrobiłam im paczuszki do rozpakowania z niebieskimi skarpetkami I kazałam na raz otworzyć. Wybaczcie moja radość ale dziś widzę swiat w niebieskich kolorach 😊
Bardzo się cieszymy razem z Tobą 😊😊 Super ze mialas wspanialy dzień!!
Nad imieniem myśleliście?

Kochana zabić Cię to mało 😅😅😅 nerwy miałyśmy wszystkie!!!!!!! I już tak nikogo nie strasz😘😘😘 ja super po histero, czekam na ciąże 😜😜😜 a jak nie to w zależności od wyniku histopatologicznego spróbujemy podchodzić albo w czerwcu albo w lipcu 😅😘😘
No wiem ze dałam dupy, @fredka84 zaraz to skomentuje 😂😂😂
Dobrze ze przez neta nie możecie mi nakopać, a do Czesi zanim się spotkamy zapomnicie 😂 aaaa i teraz mi się przypomniało ze nie wszystkie 😂😂😂 jest tu taka jedna bazyliszka z dobra pamięcią 😂 @bazylia128
To próbujecie naturalnie? Ale super jakby się udało! ❤️😘

reklama
Do góry