reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie ja nie wykupiłam tych weryfikacji. Kiedyś nie trzeba było, ale jakoś mało leków dostalam. Mam luteinę 3x1 i estrofem 3x1. Niby gadałam, żeby progesteron i hcg zbadać koło 6-7dpt i konsultacje zrobić. Się zastanawiam czy sobie więcej nie dołożyć. BTW wyniki masz piękne :-)))
Ja tych weryfikacji tez nie wykupywałam, bo dla mnie 450 zl tylko za trzy 5min. rozmowy telefoniczne to troche za duzo. Tym bardziej ze trzeba jeszcze badania samemu oplacic. Tylko za pierwszym razem za to płaciłam, a potem wypytalam co jak ma byc na jakich poziomach i ile dokaldac w razie czego.
Jak dla mnie to masz troche malo tego progesteronu,a masz 100mg dopochwowo??

reklama
Właśnie ja nie wykupiłam tych weryfikacji. To był chyba błąd, kiedys nie trzeba było, ale jakoś mało leków dostalam. Mam luteinę 3x1 i estrofem 3x1. Niby gadałam, żeby progesteron i hcg zbadać koło 6-7dpt i konsultacje zrobić. Się zastanawiam czy sobie więcej nie dołożyć. BTW wyniki masz piękne :-)))
A ty tez juz jestes po transferze?
Mi lekarz poprostu kazal tak zrobic badania 3,6,10dpt.

Ja tych weryfikacji tez nie wykupywałam, bo dla mnie 450 zl tylko za trzy 5min. rozmowy telefoniczne to troche za duzo. Tym bardziej ze trzeba jeszcze badania samemu oplacic. Tylko za pierwszym razem za to płaciłam, a potem wypytalam co jak ma byc na jakich poziomach i ile dokaldac w razie czego.
Jak dla mnie to masz troche malo tego progesteronu,a masz 100mg dopochwowo??
Mam 100mg lutinusa dopochwowo on się lepiej wchłania niż luteina. No, ale kiedyś miałam podjezykową luteinę jeszcze 3x2. A ten estrofem 3x2 ale to były transfery po punkcji. Jeszcze pregnyl miałam dzisiaj...

A ty tez juz jestes po transferze?
Mi lekarz poprostu kazal tak zrobic badania 3,6,10dpt.
Tak dzisiaj miałam, ale nie było mojego lekarza. Robił mi inny... jak to w invicta. Jak kiedyś robiłam to ten progesteron badałam ale kiedyś miałam duże dawki leków. A mówiłam, ze weryfikacji nie wykupiłam.

Mam 100mg lutinusa dopochwowo on się lepiej wchłania niż luteina. No, ale kiedyś miałam podjezykową luteinę jeszcze 3x2. A ten estrofem 3x2 ale to były transfery po punkcji. Jeszcze pregnyl miałam dzisiaj...
A to dzisiaj mialas transfer i nic sie nie chwalisz 😊😊??
Estrofemu to mam akurat 2x1 tabl.
A luteiny mi teraz dowalil 3x2 dopochwowo i 3x4 podjezykow i pewnie tez dlatwgo taki wysoki. Chociaz ostatnio byl o polowe niższy 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Tak dzisiaj miałam, ale nie było mojego lekarza. Robił mi inny... jak to w invicta. Jak kiedyś robiłam to ten progesteron badałam ale kiedyś miałam duże dawki leków. A mówiłam, ze weryfikacji nie wykupiłam.
A kto ci robił? Mi tez mial jakis inny robic bo pierwotnie mialam miec w czwartek, ale bardzo chcialam zeby moj lekarz mi robil i przesunala na piątek.

Hej, dziś 2 druga doba hodowli się kończy i jak na razie nie dzwonili... Chyba najgorszy przełom to 3cia doba z tego co pamiętam. Chyba jak mi jutro telefon zadzwoni to będzie zawał bo to będzie oznaczać najgorsze.. W przeciwnym wypadku zadzwonia w czwartek. Dziś rano zadzwonił nr z Invicty i już ja oczywiście prawie w ryk a to Pani dzwonila zapytać jak się po punkcji czuje.... Kuz..a z tym co mają to nie dzwonią..

To co się nie chwali🤷. Wpierdziel chce 😜. Wszystko w porządku? Trzymamy kciuki ❤️

Hej, dziś 2 druga doba hodowli się kończy i jak na razie nie dzwonili... Chyba najgorszy przełom to 3cia doba z tego co pamiętam. Chyba jak mi jutro telefon zadzwoni to będzie zawał bo to będzie oznaczać najgorsze.. W przeciwnym wypadku zadzwonia w czwartek. Dziś rano zadzwonił nr z Invicty i już ja oczywiście prawie w ryk a to Pani dzwonila zapytać jak się po punkcji czuje.... Kuz..a z tym co mają to nie dzwonią..
Tak trzecia jest najwazniejsza.
Oby nie dzwonili✊✊✊✊✊
A juz na pewno z jakimis głupotami!!

reklama
Do góry